Valjevo: Javni poziv za energetsku efikasnost 1Foto: Đorđe Đoković

Grad Valjevo je raspisao javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova ugradnjom solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema ugradnjom kalorimetara, cirkulacionioh pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji Valjeva u 2022. godini, piše portal Kolubarske.rs.

Ovaj javni poziv je raspisan u okviru realizacije Programa za sprovođenje mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Valjeva za 2022. godinu za koji je opredeljeno 60 miliona dinara, polovinu sredstava je obezbedilo Ministarstvo rudarstva i energetike.

Od ukupno 60 miliona dinara za dve mere koje su obuhvaćene Javnim pozivom opredeljeno je 20 miliona, do čega je 15 miliona za prvu, a pet miliona dinara za drugu meru.

Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje delatnosti i koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom i ovim javnim pozivom, a koji vrše nabavku, radove i ugradnju materijala, opreme i uređaja.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na internet stranici grada Valjeva: www.valjevo.rs ili lično u prostorijama Gradske uprave grada Valjeva, pišu Nezavine internet novine Kolubrskog okruga.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari