Većina preduzeća posluje na ivici bankrota

Privreda Srbije plaća veliki ceh prolongiranja sprovođenja reformi, o čemu svedoči i podatak da nivo zaduženosti privrednih društava dostiže, u proseku, 196 odsto visine osnivačkog kapitala, što znači da većina preduzeća posluje na ivici bankrota
Šta su u otvorenom pismu, upućenom novom ministru privrede, poručili privrednici okupljeni u Mreži za poslovnu podršku

Ostavite komentar


  1. Види се да не гледате вести тамо је се СУПЕР!!!

  2. Kada prvi zarađeni novac ne bi potrošili na džipove – imali bi obrtni kapital i lakše bi poslovali. Ako niste sposobni da se bavite biznisom ne krivite državu i banke.

  3. Odličan članak, na žalost ni ova inicijativa neće dobiti odgovor. Posledice će biti da će pametni mladi ljudi nastaviti da odlaze a u Srbiji će preovladati buzdovani i starlete. To je u stvari dobitna kombinacija za političare pošto je buzdovanima lako manipulisati, a za drpanje će uvek biti ponešto, ko šljivi privredu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.