Vesić: Netačni argumenta protiv rušenja Starog savskog mosta, radi se procena stanja svih mostova u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Niko nigde ne rusi most samo zato sto mu nije lep, ovaj most moze da se pretvori u pesacki i nece praviti buku, drugo pored njega mozete napraviti novi ,a saobracaj, trece most je simbol pobede nad nacistickom nemackom a sacuvao ga je ucitelj Zaric, dakle slobodarski narod. Danas hocete da rusite most sutra cete rusiti hipodrom i sajam kako bi mogli bolje da se u te projekte ugradjujete, sramota sta radite

  2. Taj most treba ostaviti da divlje životinje mogu da prelaze iz Šumadije u Srem i nazad, a ne da se ruši samo zato što je propao, istrulio i zastareo. Uz to, to je jedini preostali spomenik oslobodiocima Beograda iz Wermachta.

  3. I niko da se zapita? 100 godina nismo u stanju da odredimo ko treba da održava već napravljene mostove a i druge stvari! Zaslušili smo da se vratimo na skele jer za bolje i nismo. A ko zna da pliva, može i tako.

  4. Da li znate u kakvom je stanju Pančevački most? Po vašoj argumentaciji on bi trebalo prvi da se zameni. Za demontažu starog uzimate kredit pa zar nije bolje pored njega izgraditi novi i uštedeti kredit za demontažu, transport, skladištenje,zaštitu i ponovnu montažu? Bolja su dva od jednog. Mostovi su objekti od kapitalnog značaja ali kako bi ste vi to mogli da znate. Za takve su od procentualnog značaja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.