Vlada je odobrila planove o ulaganjima

Reagovanje Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture povodom teksta "U Niš ulaže kontrola letenja, a ne Vlada Srbije"

Ostavite komentar


  1. Ministarstvo gradjevinarstva je „slucajno zaboravilo“ da u ovom demantu saopsti I da je pomenuti zajam od 45 miliona evra namenjen za modernizaciju svih aerodroma u okruzenju, a sve u sklopu redovnog poslovanja Agencije za kontrolu letenja jer oni ulazu u infratsrukturu aerodoroma koja omogucava nesmetan rad Agencije za kontrolu letenja. Buduci da Agencija za kontrolu letenja objedinjava vazdusni prostor Srbije, Crne Gore, Makedonije, BiH, svi aerodromi u okruzenju ce biti predmet ovih ulaganja. I kad se sabere dva I dva, onda je sasvim jasno da aerodorom Nis ne dobija nista od drzave Srbije, vec dobija sve sto i svi ostali aerodromi u okruzenju pod pokroviteljstvom Agencije za kontrolu letenja koja je zaduzenja za njihov vazdusni prostor. Nislije, ne dajte aerodorom nazadnoj i SPS mafiji pod okriljem Drzave…

  2. „Pre svega, Kontrola letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), koja je nosilac programa modernizacije objekata kontrole leta i radarskih sistema na nekoliko srpskih aerodroma, je kompanija koja je u većinskom vlasništvu Republike Srbije od 92 odsto.“
    Izgleda da su ovi iz ministarstva zaboravili da je Republika Srbija 100% u vlasništvu građana Srbije,a i da se grad Niš nalazi u Srbiji.Celo vreme proturaju tezu da oni nešto daju iz svog džepa i da im zbog toga trebamo biti zahvalni.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.