Vlada podržava rad Er Srbije

Ostavite komentar


  1. Er Srbija imaće pokrivene gubitke sve dok vozaju u vazduhu ΛV iz Beograda, a sada i iz Niša. Da li je moguće da Er Srbija traži pokrivanje gubitaka, kada se narodu servira basnoslovno poslovanje i obaranje sve evropske rekorde. A još se pominje povlačenje arapske kompanije Etihad Airways iz vidika ΛV i Srbije. Molim se da se to ne obistini. Prijatan vazdušni let!

  2. Potpuno nebitno je ko dovozi turiste u zemlju. Ako se stvori pozitivna klima za prevozioce, moze i jedan Ryanair ili bilo koja druga kompanija da dovozi masu turista. Ovo sto Mali prica, je samo lupetanje ne bi li maskirali totalni neuspeh u tranziciji od JAT-a u Air Serbiju. Arapi su ih preveli zedne preko vode a u iducih par godina dolaze jos i njihovi papreni krediti na naplatu. Air Serbia je bila i ostala politicka a ne komercijalna tvorevina….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.