Vlada usvojila odluku o tome ko može da dobije 20.000 evra za stan

Iz Udruženja Mame su zakon

Ostavite komentar


  1. Dno dna. A ljudi koji imaju decu,koja nisu rodjena ove godine? Njima ne treba krov nad glavom? Bruka i sramota jedne predizborne kampanje, pomazete vi mladim ljudima, ali tako sto ih motivisete da beze iz ove drzave koja tone!!

  2. Da li mladi bračni par mora biti u radnom odnosu?Da li ima granica starosti za brane parove?

  3. Postovani,
    ja sam samohrana majka,nemam nikakvu nekretninu na sebe, trenutno stanuje u trosnoj kuci kod majke jel me primila da tu stanujem ali nemam svoje.Moje dete je rodjeno 27.10.2009 a razvedena sam od 11.12.2011 ,ne primam alimentaciju,radim i borim se da skolujem dete koja je odlicna ucenica i koja pohađa i nizu muzičku školu svira violinu.Ja radim u trgovini i plata je toliko da mogu da pružim detetu sve sto treba ali nemam sredstava da joj obezbedim adekvatne uslove u kuci jel nemam kako .Potrebana mi je pomoć da renoviram kucu da dete ima pristojne uslove za odrastanje,da nam ne prokišnjava kriv,da nemamo vlagu nego pristojnu kucicu.

  4. Da li ova novcana pomoc vazi i za zene koje nisu majke,tj. Nisu trudne?

  5. Imam stan od 29 metara kvadratnih na kredit. Drugo dete rodjeno 2022 god. Mala kvadratura za cetvoroclanu porodicu. Momentalno smo podstanari. Mozemo li da konkurisemo za 20.000 evra

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.