Vlada usvojila plan reorganizacije Srbijagasa

Ostavite komentar


    1. Novi ministar mora hitno pomoci zeleznicarima…vise od pola firme prima minimalac…katastrofa opsta…najvise ljudi otislo iz firme zbog restrukturiranja… a plate iz 2014…osnovna skola,3 stepen,sss svi na minimalcu…polako stize i inzenjere…pa zamislite kad su direktori sektora negde oko prosecne zarade u republici…malo iznad..
      Upropastili su nas nacisto…tehnicari su imali prosek…inzenjeri x2….a sad…potop…pomagajteeee!!!

  1. Zatev jasan kao dan. To je obradović uradio u EPSu. Američki model:
    Prizvodnja
    Transport
    Ptodaja
    Ovde se ne kaže ko će biti vlasnik transporta i da li će moći da određuje cenu, jer neče.
    Ovo je na štetu srpskih i ruskih interesa i priprema da SAD može da trasportuje gas sa brodova iz srdozemlja. To je zoranin cilj bio još 2012. pa joj se omaklo izgleda da sada neće.
    Ne verujem joj da sedne na ringlu
    Prodana duša

  2. O razvdajanju operatora pricca se vecc godinama. Da li ce ovoga puta uspeti da svoje interese progura i gde je tu Bajatovich bicce interesantno videti. Nama mozze doneti jeftinije cene/konkurencija cce se pojaviti ako ne bude sjashe/uzjashe pricha.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.