VOICE: Meštanin Ravnog Sela ne mora da plaća račun jer voda nije za piće

Ostavite komentar


  1. Šteta što mi u Zr nemamo SUDIJU MIRJANU VIGNJEVIĆ – aplauz, molim – nego spadosmo na…..hmmm, pa ne bi bilo baš pristojno da pominjem npr BP, ZTV ili i samog Velikog Sudskog Šefa ZA 🙁 Zato nam je i pravda nedostupna, a poverenje građana u sud i tužillaštvo nepostojeće!!!

  2. Sudija je presudila po zakonu i pravu. Za suprotnu stranu nije imala stranku iz Vučićevog kartela,. ali ipak za svaku pohvalu je ova presuda.

    1. Slicna situacija je u skoro svim selima u okolini Sombora.Voda iz cesmi je zuta,smrdljiva.Seoski vodovodi su preuzeti od opstinskog preduzeca,cena je podignuta tri puta,a mestani kupuju vodu za pice i kuvanje.Cista otimacina!

  3. Mi u Ravnom se vec godinama borimo sa dokazanim trovacima iz JKP Komunalac!!Nama sada oni nisu problem nego MZ koja uprkos odluci suda nece da raskine ugovor sa njima.

  4. i sta sad? dodje jkp skine sat, stavi blombu na kraj cevi i korisnik nema vise vodu. onda nema kupanja, pranja vesa…

  5. Mislim da u 90% mesta u Vojvodini voda nije za piće jer u kontaktu sa mnogim ljudima iz mesta u Vojvodin i dolazim do saznanja da skoro svi kupuju vodu za piće.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.