Vučić: Besplatno auto-putem Niš-Dimitrovgrad do 1. decembra

Ostavite komentar


  1. A prema Makedoniji izlazi još zatvoreni i kružimo jer nisu sposobni da naprave 4 meseci kucice za putarine. Stvarno sramota

    1. I ovaj krak Koridora 10 je zavrsen. Cestitam svima koji su radili na ovoj komplikovanoj deonici koridora koja obezbedjuje bezbedniju voznju

  2. Komunizam nije besplatan. Zivot je zapravo cena. Ako ti ne oduzmu zivot naplate prinudnom besplatnom robijaskom GUL-ag radom. Sebi povecaju plate i vezbaju jezik drugova iz internacionale.

  3. Potparol za štampu JP Putevi Srbije Aleksandar Vučić blagovremeno obaveštava geađane da ovo preduzeće neće vršiti naplatu putarine na realaciji Niš-Dimtograd do 01.12.19.. Svaka čast potparolu na ažurnosti.

  4. Da li je normalno vise da on odredjuje do kada je besplatno,da ima pravo da deli sportskim kolektivima pare,da nagradjuje koliko on hoce sportiste za medalje,da on gradi stadione i …………………Cijim se to parama on igra,cije pare deli,cijim parama on gradi?Ovo je gore od ludila.

    1. Naravno da nije normalno ali sta reci druze kad ovaj narod sve radi iz inata. Tako je i glasao za ove iz inata.

    2. Covek zaboravio da je on nas sluzbenik i nista vise! Trudi se koliko moze da zaradi platicu jer zna on odlicno da je ne zasluzuje onako kako radi!

  5. Eeee… lukavo Aco lukavo …ako se nesto “ odroni “ na novom delu auto puta “ ACA VELIKI “ niko nece biti odgovoran jer se vozi DZABE pa “ profiteri “ imaju ulogu “ laboratorijskih miseva “ …eee… ima tu “ necega “ u toj naprednjackoj glavi u patikama….. mada ako ima Jezdiceve rakije na prodaji pored dela auto puta eto i mene …

  6. Hvala gospodaru nard ce ti biti vecito zahvalan za tu besplatnu voznju,
    Ima da udjes u citanke nasih djaka prvaka.

  7. Malo sutra besplatna vožnja meni su danas 13.11.209 naplatili 210 dinara od Pirota do Dimitrovgrada. Kažu da je besplatan samo deo koji je sada otvoren. Osećam se prevareno, iako je Vučić rekao da je džaba. Dzaba vam verovanje, ja ispadoh namagarcen. Prava prevara!!!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.