Vučić: Brza pruga Beograd – Subotica već u decembru, voleli me, ne voleli to neće biti ista zemlja

Ostavite komentar


  1. Pošto je prirodna inteligencija u većoj meri napustila Srbiju, ostaje nam samo veštačka.

  2. Ima čovek železnicu u malom prstu, a tek vestacku inteligenciju da ne govorima. Ja ne znam kako nas ta sreća zapade da imamo ovakvog čoveka, pa to je jedna SNS gromada

  3. Pa hajde da vidimo i to cudo krajem godine predpostavljam ove 2024 godine. Blago nama sa vama. Ziveli

  4. Bravo! Vučić je bar jednom rekao ISTINU! Srbija zaista neće biti ista zemlja- ako ga narod što pre ne otera sa vlasti! Postaće Srbija -em ogroman dužnik posle Ekspo 27 sa najmanje 50 milijardi evra, zatim bez igde ičega jer će AV sve raskrčmini, ali i KOLONIJA poverilaca -najverovatnije Kine. Sandžak će predati Turcima a oni muslimanskim Bošnjacima, Severna Vojvodina ide Mađarima na čemu Vučićev „brat“ Orban odavno radi -dajući svoja državljanstva Srbijancima (po imenu države u kojoj žive) dalekog mađarskog porekla silne pare za otkup srpske zemlje i privrede, Kosmet će se možda već kao deo Albanije proširiti sve do Vranja sa tendencijom osvajanja dodatne, nove teritorije do Niša i Kraljeva! Ostaće nam, kako je tvrdio i Franjo Tuđman, samo BG pašaluk! Živi bili pa se uverili!

  5. Gde su ostali učesnici ?
    Zar format „Takovska 10“ nije osmišljen da ima nekoliko učesnika ???????
    Ko se koga uplašio ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.