Vučić u Davosu o „Slobodi medija u kriznim situacijama“

Ostavite komentar


  1. Brinem se,da li će Vasiljevićka (laktovi na stolu,bon-ton sa splava!) poneti punjač,da joj mobilni ne zakaže dok prati Zadrugu!

  2. Vučić će s obratiti skupu na temu „Sloboda medija u kriznim situacijama“ i prisustvovati brojnim sesijama svetskog ekonomskog foruma.Vučić i treba da se obrati Hanu. Srbija zaista ima predsednika koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

    1. Verovatno se neuklapam u programsku semu redakcije „DANAS“ pa mi se retko ili nikako neobjavljuju komentari? No ko zna zasto je to dobro i lepo je sto medijski prostor dobijaju osobe cije misljenje, stav i rezon o objektivnom stanju stvari kreira Pink, Informer i njima slicnih medijskih smradova? Nepostoji vece licemerje i bezobrazluk da covek koji svojom sumanutom vladavinom je naneo medijski mrak nad Srbijom???

    2. O slobodi medija u kriznim situacijama, zanimljivo ucestvovace najveci medijski manipulator? Nije ni licemerno ni bezobrazluk? Naucice i ostali ucesnici na forumu kako se stvara medijski mrak i nesumljivo je da ce sveznajuci uspeti u toj nameri???

  3. Kakav Orvel-izam. Da cenzor govori o slobodi medija u režiji njegovih kriznih situacija. Bogme, ovaj neće završiti dobro. Sa evidentnim zlom ne prestaje, svakodnevno ga uvećava, podstiče i bez trunke savesti dovešće do nulte tačke, iliti, do sopstvenog kraja. Samo napred, imaš moju podršku.

  4. Šta ON traži u Davosu? Da opet uzaludno spiska desetine hiljada evra da bi se u od njega ZAVISNOJ štampi i TV stanicama pisalo i govorilo o „još jednom istorijskom govoru“ u Davosu o slobodi štampe? Kakvo licemerstvo -pričati o slobodi koju on u od njega privatizovanoj državi guši i gazi i rukama i nogama? Ili će, muvajući se malo zapažen i totalno frustriran kroz hodnike zdanja u kome se skup održava, pokušati da nabasa na nekog Kineza, Arapina, Francuza isl. da im za male pare ili čak i na trošak Srbije, uvali neki od poslednjih srpskih dobara -npr. Telekom, EPS isl.? Čak i ako se nešto gotovo poklanja kao nedvno PKB, važno je da njegovom klanu budu žepovi ili tekući računi po inostranstvu, napunjeni do vrha. Jadna li si Srbijo sa ovakvim tipom koji te vodi -nigde drugo nego pravo u propast!

  5. Demokratije kod nas u nasem informisanju ima i previse, ali zbog govora mržnje ili nasilja kao sto neki reporteri objavljuju reforme treba uraditi.

  6. Jedinstvena prilika da Srbija stane rame uz rame sa svetskim silama, da ravnopravno govori o svemu,da pokusa da obezbedi nove investicije i udje u novu privrednu trku.

  7. Zivo me zanima ko je odlucio da prvorodjeni drzi govor na zadatu temu..da nije tuzno bilo bi smesno.

  8. Urednice,sto „pretvori“Danas u
    Informer,pitanje je sad?Sudeci
    po tzv.KOMENTARIMA

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.