Vučić: Dobijamo od UAE milijardu dolara po kamati od tri odsto

Ostavite komentar


  1. Ništa Srbija ne dobija, nego se zadužuje. Dobiti i uzeti zajam koji moraš da vratiš sa kamatom nije isto.

  2. Ne dobijamo ništa, uzimamo kredit jer ste prosipali iz šupljeg u prazno. Mića oštetio EPS za 500 miliona evra, a kapom i šapom se delilo pred izbore. Sad je vest da je niska kamata, rasipnici.

  3. Bravo. Drugo i ne zna nego da nas zadužuje jer nam je sve propalo. 30 miliona E godišnje samo kamata! Koliko je to škola, puteva i bolnica? Užas! Da neće dogovoriti da mi tamo investiramo u njihovu naftnu industriju, kako bismo se obezbedili energetski kod prijatelja, ili ce neka nova zemlja kao PKB da pripadne šeiku, kao zalog za kredit? Da neće odpriznati Kosovo? Šta mislite?

  4. Ovo je slika i prilika Vučićeve propale ekonomske politike. Samo se zadužuje po inostranstvu, a dugove ćemo svi mi da vraćamo.
    Postavlja se pitanje na osnovu kojih zakonskih ovlašćenja on i ministar Mali tovare narodu na grbaču novih milijardu evra duga.

  5. Lepo je Petričić rekao: Naš najveći neprijatelj je Vučić.
    Sa njim smo već u dužničkom ropstvu.

  6. Da li nas je iko do sada ovako upropašćavao kao Vučić ?
    Ovo zaduživanje je znak da smo ekonomski potpuno propali. Gde su sada priče o zlatnom dobu ? Gde su sada prazne priče o tome kako novac nije problem ? Pa njemi i nije, kada mu zatreba on se zaduži. To je neodgovorna a prema narodu podmukla politika.

  7. koliko vidim ostaćemo i bez vode ubrzo, ovaj naš šeik radi punom parom

  8. Stara Juga bila zaduzena 20 milijardi dolara, a vucic jednim potpisom zaduzi Srbiju jednu milijardu. I to u vreme zlatnog doba, kad nam kase prepune.

  9. Štedi se dok se ima,kad nemaš ništa možeš da štediš koliko hoćeš. Keep Light!

  10. Sada znamo zašto je u Srbiji „zlatno doba“! Šeik odveže kesu i Vučić onda deli pare iz helikoptera. Ali dosta šale, interesuje nas pod kojim uslovima je dobijen kredit, kada kreće otplata i na koliko godina!?

  11. Nije prvi put da je Vučićeva štampa politizovala srpski jezik. Čak je i Politika objavila na naslovnoj strani: ‘Srbija dobija milijardu dolara’, Novac kad se dobije on se ne vraća. Tako je to kad su svi vlasnici SNS-ovih tabloida biznismeni, dok su svi vlasnici nevladinih listova tajkuni!

  12. Samo smo za prenos utakmica enleske lige platili 600.000.000 da li funti,dolara ili eura ,sada pozajmljujemo?Da li neko zna gde Srbija drži devizne rezerve (preko 15 milijardi) i ko o njima brine?

  13. Moramo da kupujemo mnogo električne energije jer je Mića pečenjar 6 godina bio direktor najvećeg preduzeća u zemlji. Ovo je za ozbiljnu robiju, ne toliko Miće, koliko Onoga ko ga je postavio, i nadajmo se da će jednog dana da odgovara…

  14. Kada se kredit dobije po relativno prihvatljivoj kamatnoj stopi onda Vučic jasno objavi i visinu kamatne stope. Hajde, čik, neka objavi koje su kamatne stope po kojima „čelicno/bratske zemlje “ Kina i Rusija pozajmljuju Srbiji…

  15. Presipanje iz supljeg u prazno. Vuciceva politika rasprodaje zemlje na teret buducih generacija(ukoliko ih bude).

  16. Cega se pametan stidi, budala se hvali. Privreda radi punom parom, tako govori predsednik a uzima kredit.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.