Vučić: Investicija u Kraljevo 35 milona evra

Ostavite komentar


  1. Sta ces kapitalizam ima svoja pravila jos samo da se mi naviknemo na njih. Sobzirom da su Turci 500 godina vladali nama, nije nam emotivno lako da prihvatimo ovakvo stanje, ali sta je tu je, para vrti gde burgija nece.

  2. Cudan smo mi narod, ne valjaju nam nasi tajkuni a nevaljaju ni strani investitori a hocemo da zaradjujemo velike pare. Jos samo da smislimo neki sistem u kome nase zelje i mogucnosti mogu da donesu profit, pa ce nam zivot biti prava bajka.

  3. Rečeno-ispunjeno. Sećam se kad je rekao na obraćanju građanima u Kraljevu da gradu nedostaju ulaganja, da su investitori otišli u druge delove zemlje i da će se boriti svim silama za jednu krupnu investiciju. Nismo dugo čekali.

  4. Predsedniče, šta bi sa fabrikom namenske proizvodnje iz Češke koju si obećavao u predizbornoj kampanji?

  5. Svaka investicija je dobro dosla,a narod je kako za vreme Slobe pa i posle njega toliko demoralisan da nije bas u velikoj mogucnosti da bira.

  6. I onda ce Država da stimuliše po jednom radniku 10.000 eura. Matematika kaže da je to 25 miliona eura. Nastavak matematike, nije ulaganje 35 mil već 35 – 25, a to je 10 miliona evra.
    To je činjenica i cela istina.

  7. Ma, da naravno… jos malo pa Kraljevo nece moci da postigne da posalje ljude da rade… Grad cveta, nikad nije bio bolji. Otvaraju se kineski butici svecano. Idila jedna totalna… Hvala nasem divnom predsedniku i njegovom kadru…sve pulen do pulena

  8. Zašto su Vučiću draži strani kapitalisti? Zašto vlada ne stimuliše domaće sposobne ljude da otvaraju fabrike? Tada profit ostaje u Srbiji. Ne izvozi se u inosranstvo čime se slabi Srbija.Je li to neki kompleks niže vrednosti ili je u pitanju nešto drugo. Ne čuh da ga je neko pitao a to je abeceda bolje, uspešnije i bogatije Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.