Vučić: Moravski koridor biće završen za tri godine

Ostavite komentar


    1. Baš odlična investicija za ekipu koja je ugovorila posao. Oko 800 mil. evra za 112,7 km auto – puta!?! Kroz ravnicu zmači više od 7 mil. evra po km!?! Toliko ne može da košta ni auto – put kroz Himalaje! Kakva bezobzirna pljačka! Sramota!

      1. Погледај у Хрватској,26 мил.јед. километар,машала.

  1. S obzirom na izuzetno važan projekat i značaj izgradnje, tri godine brzo će proleteti.

  2. Za Moravski koridor slobodno možemo reći da je jedan od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u Srbiji. Modernim saobraćajnicama biće povezani različiti delovi Srbije što će se pozitivno odraziti na razvitak Srbije.

  3. majstore ala ste pokrali na putevima, praunuci u Stbiji ce da otplacuju vas lopovluk

  4. Sve je to lepo ali mene malo plase ti moderni putevi, sta ako pukne guma, sta ako stane auto ni da mrdne , nestane benzina, gde ce , kako ce , nigde sela uokolo, nigde majstora , nema gde da zaokrene ako promasi pravac , sta raditi u tim trenucima. Samo nepregledni putevi , siroke trake, jeste to super ali postoje sitnice koje svu lepotu mogu da pokvare , mozda da se grade benzinske stanice na svakih 5 km, Ipak se tih 5 km moze i peske preci .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.