Vučić najavio korigovanje „švajcarske formule“ za usklađivanje penzija

Ostavite komentar


  1. Valjda su stručnjaci mesecima analizirali i uzeli Švajcarski model za penzije jer smo mi dve veoma slične zemlje.Sada kada je počeo da se primenjuje odmah Precednik bez ovlašćenja za to menja isti. Ništa ne valja i. Amateri

  2. 2025 godina, za sve koji odu u penziju od 300 EUR, bice jako daleko.
    Raditi do 65 i otici u penziju od 300 EUR nije dostojno coveka.

  3. Ovaj je kao onaj margarin – u sve se meša! Od kad su penzije u njegovoj nadležnosti? Predizborna kampanja u kontinuitetu.

  4. Odlicna vest za najstarije gradjane Srbije, svaki porast penzija je i vise nego doborodosao

  5. Trebalo bi u narednoj „korekciji“ zakonski odrediti „Najnizu garantovanu penziju“ koja je sada samo oko 15.000din, da bude bar 1/3 prosečne plate, jer kada se plate računi i lekovi, ostane samo za Gladovanje.

  6. Vucic ili je lud ili glup.Svajcarska ima lovu iz celog sveta.Doneli nacisti iz ratova koje kakvih i to se tamo cuva za opet koje ratove a svajcarci zive od tog cuvanja od kamate.pa nezive od sira i nozica.Vucicu trazi pare pokradene ili neka ti svajcarci plate dug Libiji za naftu.Ako smes.Pusti ti svajcarski model penzije kad ti svajcarska vrati ukradeno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.