Vučić: Neki dosovski kandidati tražili podršku

*Jovanović: koja vlada će da realizuje budžet * Za Čanka je budžet zlatna ludačka košulja jer dalje priteže kaiševe ekonomiji * Đurišić: Građanima ne treba budžet da se uvere da postoji stranačko zapošljavanje,oni to znaju
Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o budžetu za narednu godinu i pratećim zakonima

Ostavite komentar


  1. Želimo da produžimo režim zabrane zapošljavanja koji je uveden u decembru 2013, sa izuzetkom koje odobrava vladina komisija. To je trebalo već da pređe u novi režim na čijem bi čelu bilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave. Srbija je na pravom putu napretka i razvoja.

  2. Колико се Чеда шлихта да, није смешно и очајно, било би тужно. Чеди очигледно треба кредит из буџета. Опет би да јаше овај народ са његовим фиделинкама и сличним марифетлуцима

  3. Realno. Budžet treba da se raspolaže sa onoliko para koliko imamo. Nema smisla da se zadužujemo i trošimo na plate, koje nisu ni zaradjene.

  4. Spominje se ovde tvitovanje poslanika, hoću da kritikujem g.Pajtića za neprimereni tvit u kojem se podsmeva poslaniku Martinoviču zbog fizičkog izgleda, to nije ljudski.

  5. Naslućujemo o kojim kandidatima je reč, ali i to je politika, nije nikada nemoguće da neko menja dres ili uverenja, svako ima pravo da s e menja.

  6. Verovatno je dosovski kandidat favorit, možda u poslednjih mesec dana nešto uradimo, možda pobedi radikalski kandidat. Po podršci u medijima stvari se pozicioniraju da dosovski kandidat ima prednost u odnosu na sve druge, rekao je Vučić, dodajući da će stabilnost zemlje biti očuvana, i da će, ukoliko, slučajno, ne izgube izbore, pozvati nakon toga mnoge na razgovor o Srbiji i to ne one koji sede po kafanama, nego one koji misle svojom glavom. Srbija je na pravom napretka i razvoja.

  7. Nije obrazovanim ljudima nepoznata krilatica–ako ne možeš da ga pobediš pridruži mu se-

  8. Čitava politička scena Srbije zna da samo kandidat iza kojeg stoje narednjaci i Vučić može da pobedi na predsednićkim izborima.

  9. Ova izjava lidera naprednjaka ima da unese pometnju u opoziciju, sumnja će pasti na Jeremića,Jankovića, Obradovića, Milenović, Šutanovca… ko je od njih hteo da bude kandidat naprednjaka za predsednika.

  10. Koliko je samo pritiska sa svih strana i guranja raznih zapadnih marioneta u predsednicku trku, ko prezivi pricace, samo da nam se stranci ne docepaju vlasti…

  11. Jednog DOS-a nam je dosta za sva vremena. Jedva smo dočekali da se tih zelenaša rešimo , sa željom da se više nikada ne povrate.

  12. Kakva smejurija od DJB! Umesto da se svi ukljuce i razmotre vrlo vazno pitanje budzeta, opozicija se sprda. Pitam se samo kako bi tretirali narod kada bi bili vlast, ako ovako tretiraju Skupstinu Srbije.

  13. Eeeeeeeeee ima nas koji (jos uvek) pamtimo kako se ko ponasao u skupstini pre 16-17-18-19-20 godina !!!! Secamo se i ne zaboravljamo,"ko" je i "koga" je predstavljao danasnji "turbo-evropejac" na celu vlade !!!

  14. Sta sve covek ucini radi licnih interesa,,politika je cudo,,opoziciojo na pogresna vrata ste zakucali!

  15. Budzet je za razliku od prethodnih godina odlican i realan, tako da ga pljuju bez razloga, a sto se tice dosovca ne znam zasto su uopste i mislili da bi dobili podrsku Vucica.

  16. Odlični potezi Vučića, apsolutno ga podržavam. Pojedini opozicionari kao da ne žele da nam grane Sunce?! Žao mi je što ne shvataju veličinu i značaj svega ovoga. Ipak, pozitivno iznenađenje mi je svakako Jovanović koji je priznao premijerove zasluge.

  17. Mozdace skakavac koi uskace u RIK da cirice da se kandiduje za predsednika, ili mozda kaveispijaci iz Skotovog kabineta.

  18. ovakve neznalice nekoga u Srbiji da nazovu kvazi elitom,je isto kao kad kapuciner kaže i prizna da je magarac,i to pred kamerama i celom Srbijom !!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.