Vučić: Srbija će morati da menja zakone o nuklearnoj energiji

Ostavite komentar


  1. Pre nuklearne energije bih uvek dao prednost obnovljivim izvorima energije. Dakle solarni paneli i vetrenjače. U Vojvodini vetar duva tokom cele godine i to je potrebno iskoristiti za gradnju vetrenjača.

  2. Uau, sada je postao stručLJak za nuklearnu energiju. Može li iko da zamisli kako će Srbija da prodje ako neko kao Vulin ili Jutka bude gradio nuklearne elektrane?

  3. Samo mu fali jos ta igracka. Onda smo svi u problemu. Dokle ce ovaj covek da nas terorise.

  4. Nuklearna energija je toliko „zelena“, da je napuštaju sve evropske zemlje. A ne smem ni da pomislim na šta bi u Srbiji ličilo korišćenje te energije, sa „stručnjacima“ sa kupljenim diplomama…

  5. Da li ovaj narod razume da bi razigrani vladar (koji se, dabome, u sve najbolje razume), bio spreman za svakakvu avanturu koja mu se uzini zanimljivom . Nemam nizta protiv nuklearsne energije ali daj jednom da struka i nauka prvo kaze da li je toi u ovom trenutku celishjodno, ili mkozemo da za manje para preko solarne i veto-energije, uz ustede elektricne nenrgije o kojoj niko nista ne govori, resimo pitanje struje za narednih nekoliko decenija. Dokle ce ovaj lik, koji ni stari auto nikad nije porodao li kupio, da resava planetarne, i sve nase probleme, i svako vece nas gnjavi svojim smatranjima.

  6. Buducnost Srbije je u EU,uz prethodno uklanjanje sadasnje nakaradne vlasti korupcionasa,izdajnika i sodomista.

  7. Ni pre četrdeset godina navijači se nisu razumeli ni u sport za koji navijaju, a pogotovo ovaj ništa ne zna ni o sportu niti o bilo čemu drugom. To je činjenica. Međutim, činjenica je i to da je pre četrdeset godina bilo jasno, naravno stručnjacima, a i onima koji se samo malo razumeju u energetiku, da su nuklearne elektrane neophodne u budućnosti. Tragikomično je to što ovaj lik priča o tome i time doprinosi da ova tema postaje neozbiljna, jer ni poštovaoci lika i dela AV u ovo ne veruju, a nije smešno. Ozbiljno je i tiče se bliske budućnosti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.