Vučić o struji tvrdi jedno, a Đedović sasvim drugo: Oboje ćute o tome ko (ni)je u pravu

Ostavite komentar


  1. Nije bitno ko je u pravu, veoma je bitno ko je doveo zemlju u ovo stanje energetike, a znase ti treba da odgovaraju da drugi koji dolaze da ne prave stete na racun potrosaca. Oni i dslje uzivaju u visokim primanjima Smeju se u lice gradjanima. Opametite se ljudi drzava treba da bude prava a ne da se svako igra vodje neznanje je jako skupo

  2. Можда је председник сабрао и датум потписивања уговора. Онако конобарски.

  3. Информације које збуњују…то је зато што нова министарка није схватила да оно што каже Вучић морају сви безусловно да понављају…..без обзира на то што Вучић износи произвољне податке које му служе у вођењу пропаганде….

  4. Ko se seća Paje Vujisića iz kultnog filma „Ko to tamo peva“, kada mu deda traži 100 dinara da bi prešao njegovim putem, Paja ulazi u autobus „traži da se plati“, pitaju ka „kolko“, on odgovara „mnogo, 200 dinara“. E tako i AV, nema aktivnosti bez prostora da se oberu svi građani Srbije, briga za njih nije besplatna !!!

  5. Pa najavili su znacajan uvoz iz Azerbejdzana. Valjda se cena ugovorila. I Predsednik i Ministarka su bili sa Alijevom. Licno mislim da Vucic, kao i u drugim slucajevima, preteruje a zna se i zasto.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.