Vučić: Obilaziću gradilište metroa svake nedelje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. „Vučić: Obilaziću gradilište metroa svake nedelje“ Lepo samo neznam šta to treba da znači.

  2. Dajte manite se blokada i preuzmite ucesce i kao opozicija u projektima koje gradjani godinama cekaju.

  3. akonemaš drugog, ozbiljneg posla za državu. pa ti uzmi lopatu ,radno odelo i pravac na rad na gradilište. metro če da bude brže predat svojoj svrhi.

  4. Majstore, tvoj posao je da sediš na Andrićevom vencu i da tamo glumiš fikusa. Državu vode Predsednika Vlade i Skupština. Tvoj posao je da potpisuješ zakone koje je Skupština izglasala i da vratiš one zakone koji su loši. Nemoj da guraš nos u tuđ posao.

  5. Treba pod hitno raspustiti ceo državni aparat, sve ministre, doktore, pravnike, sudije, jer je očigledno gdin. predsednik majstor sto zanata i sve stiže i može sam. Ostali samo neka se opuste, recituju tekst koji dobiju, plata im ionako stiže radili ili ne.

Ostavite komentar


Ekonomija

Sa 2,5 na 1,2 miljarde evra "preko noći": Kako je cena projekta "EXPO 2027" odjednom prepolovljena? 7

Sa 2,5 na 1,2 miljarde evra „preko noći“: Kako je cena projekta „EXPO 2027“ odjednom prepolovljena?

Projekat "EXPO 2027" od odluke da bude dodeljen našoj zemlji sa sobom vuče određene nepoznanice, a jedna od najvećih jeste koliko će Srbiju ova izložba koštati i šta će ti troškovi obuhvatati. U skladu sa tim "velom tajne" ide i najnovija procena ministra finansija Siniše Malog, prema kojoj je cena ovog projekta smanjena za više od pola prethodno predviđene.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.