Vučić: Otvaranje Turskog toka kroz Srbiju 30. decembra

Ostavite komentar


  1. Šteta što izgradnja gasovoda Južni tok nije sprovedena, ali i Turski tok će biti dobar po nas. A dobro je i što će naši sugrađani, koji žive u delovima Srbije gde gasa još uvek nema, dobiti isti. Svakom bi preporučila da ga uvede jer trenutno nema jeftinijeg načina grejanja domaćinstava.

    1. Ne dobar već odličan, jer nam neće omogućiti energetsku stabilnost, već i prihode od tranzita gasa preko naše teritorije.

  2. Ovo je jedan od zaista vaznih projekata za Srbiju i Balkan ove godine. Ovim projektom bice ojačana saradnja izmedju ovih dveju drzava.

  3. Narvno da je otvaranje turskog predstavlja veliki problem za našu državu. hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak i razvoj.Srbija se danas cela razvija i gradi.

    1. Ako vec razmisljate i zivite kao bot barem se osvrnite na gluposti koje napisete
      Kakva besmislena poruka koju ste ostavili, znate li sta pisete uopste

    2. Turski tok nije problem za našu državu, već nam omogućava kontinuirano snabdevanje zemnim gasom iz Rusije.

  4. Gasovod će umnogome doprineti jačanju naše države. Osim toga što je ovo ogroman uspeh naše zemlje, doprineće izgradnji fabrika, privući će investitore u našu zemlju i olakšaće narodu u smislu snabdevanja domaćinstava gasom.

  5. Velika stvar za Srbiju. Za njen dalji jos brzi razvoj i napredak. Za obezbedjivanje energetske sigurnosti i bezbednosti zemlje. Veliko bravo za jos jedan veliki podvig Srbije!

  6. „Turski tok“ je od ogromnog znacaja za buducnost Srbije, za privlacenje investicija i dalji ekonomski i industrijski napredak zemlje.

  7. Potpuno novi gasovod u okviru projekta „Balkanski tok“, koji će se prostirati od bugarske do mađarske granice kroz Srbiju, predstavlja važan energetski faktor za našu zemlju! Zvanično pokretanje toka 30. decembra biće veliki dan za našu državu!

  8. Ovo je definitivno jedan od najvažnijih projekata ove godine, kako za Srbiju, tako i za čitav region. On neće samo povezati našu zemlju sa Ruskom Federacijom, nego će produbiti već čelične odnose i saradnju naših bratskih država i uvećati prisustvo Rusije u ovom delu Evrope.

  9. Dugo je trajala naša borba da imamo svoj gasovod, da se povežemo preko Bugarske, Turske za gasovod iz Rusije. Konačno je završen, uskoro će se promeniti kvalitet života mnogih domaćinstava.

  10. Kolko botova !jel vaš sistem zaštite radi il radi samo za one kojo nisu botovi.Od A do Š što ovaj reče je laž.Turski tok neċe biti završen do 2022 g jer se u moru pravi razdelnik za Bugarsku.A ako Bajden kaže jok trajaće to jako dugo jer to prave jedino u SAD.

    1. Ako kaže jok?Prvo, ne zna se da li će Bajden preteći u kakvom se zdravstvnom stanju, drugo, sve su to pretpostavke.

  11. Potpuno novi gasovod u okviru projekta „Balkanski tok“, koji će se prostirati od bugarske do mađarske granice kroz Srbiju, predstavlja važan energetski faktor za našu zemlju! Zvanično pokretanje toka 30. decembra biće veliki dan za našu državu!

    1. Treba slusati predsednika sta tacno kaze a ne prepisivati ono sto ste dobili od centrale /botovske/.
      A predsednik kaze da samo treba napraviti jos po jednu pumpnu stanicu u Bugarskoj i Srbiji a sto se tice tranzita Madjarska je odbila da gradi nastavak
      gasovoda .Ostaje da samo tranzitiramo gas u republiku Srpsku kad izgradimo gasovod a posle toga ce mo poklanjati gas jer oni nista ne placaju.
      Toliko o istoriskom uspehu a o blagonaklonosti Bugarske prema Srbiji drugi put.

  12. Odlična saradnja sa Rusijom je ključ energetske stabilnosti Srbije. Turski tok će nam obezbediti ruski gas, a to je dobro jer je situacija u Ukrajini nestabilna.

  13. Ovo je veoma bitnu za nasu zemlju. Prolaskom primarne linije, ostaje nam sekundarna odnosno da razvedemo gas po opstinama i gradovima.

  14. Kontinuirano snabdevanje gasom iz Turskog toka, omogućiće da se smanji potrošnja drugih fosilnih goriva u našoj zemlji, kako u domaćinstvima, tako u privredi, čime će energetska stabilnost biti osigurana.

  15. Turskim tokom biće obezbedjena naša energetska stabilnost, što je preduslov za dolaza novih stranih investicija.

  16. „Danas“ bi procvetao kada bi botove koji se javljaju sa komentarima, obavezali da kupe štampano izdanje ili da se pretplate na onlajn izdanje lista. Mislite o tome.

    1. A botom nazivas koga????
      Onog cije se misljenje razlikuje od tvog??
      Znaci ti si Bogom dan, a tvoje misljenje treba da je univerzalno i usvojeno od svih građana??
      Tako zamisljas demokratiju i slobodu misljenja i izrazavanja?

  17. Ovoliko botova nije viđeno odavno. Svi isto pišu, a kladim se da nemaju pojma šta to znači. Ipak, neko od njihovih je morao da pročita tekst u Danasu da bi to sročio.

    1. Svaka cast za DANAS koji je opoziciona novina ali je ipak odlucila da objavljuje komentare i onih koji podrzavaju vlast.
      Da neces i DANAS tretirati kao bota??

  18. Подржавам све што је у интересу Србије без обзира са које стране света долазило.

  19. Ulaganje u tranzitnu rutu gasa je velika sansa za Srbiju da jefiniji gas za sve nase gradjane ali i siguran pokazatelj da je Srbija zemlja koje je spremna za nove velike investicije.

  20. Lep način da se završi ova, za sve nas ni malo laka godina. Vredelo je čekati završetak radova na Gasovodu, jer će puštanje gasa, doprineti privlačenju novih investicija, otvaranju novih fabrika, ali i snabdevanju domaćinstava.

  21. Turski tok donosi nove investicije i nova ulaganja u Srbiju. Otvaranje novih fabrika i radnih mesta, takođe i gas za domaćinstva.

  22. Verujem da ćemo sada kada dovedemo gas sigurno uspeti na mnogim područjima da izgradimo nove fabrike

  23. Ova vlada nastavlja da ispunjava svoja obećanja. Ovo je veoma značajan projekat za našu zemlju, energetsku efikasnost i dalji razvoj.

  24. Od samog početka priče o Turskom toku Srbija je podržavala taj projekat i to nam se isplatilo jer smo sada mnogo sigurniji po pitanju snabdevenosti gasom.

  25. Srbija je ovim gasovodom obezbedila pouzdano snabdevanje privrede i stanovništva, a i mogućnost da tranzitom gasa ostvaruje dodatne prihode.

  26. U lepom društvu se Srbija namestila, Erdogan, Putin i s njima još Vučić. Koji od njih je veći Diktator?

  27. Nismo dizali veliku buku oko toga izjavio je Vucic misleci na otvaranje gasovoda Turski tok. mene interesuje ono drugo ne dizanje buke oko kraka iz Bugarske ka Grckoj i terminalu u Aleksandropolisu u kome se doprema tecni NLG gas iz Amerike, koga je Vucic potpisom Vasingtnonu u obavezi da uvozi u Srbiju po drasticno vecim cenama ? Pretpostavljam da sete objaviti komentar jer bi trebalo biti nekakvog balansa sa stampedom botova u ovoj rubrici za komentare danas.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.