Gondola na Zlatiboru puštena u rad (FOTO)

Šef države najavio podršku razvoju Zlatibora

Ostavite komentar


  1. Sećamo se kako si podržavao izgradnju gondole preko svoje ministarke Zorane.
    Nema šta niste učinili da sprečite njenu izgradnju.
    A sada bi da se ogrebeš, kao da si je ti platio iz svog džepa.

    1. izgradnje ne bi bilo… A ko je platio ovo čudo iz svog džepa? To su pare koje su dali oni koji su gradili one soliterčine na Zlatiboru i naružili ga večno…

  2. Bravo Zlatiborci, vas 14.000 ste investirali 14 miliona evra u gondolu. To znači da je oko 7 miliona ostalih građana Srbije u proteklih par godina trebalo da u slične turističke atrakcije investira 7 milijardi evra! Za šta si i gde si potrošio naš novac vrhovni komandante?

  3. Ako je izgradnja kabinske žičare na Zlatiboru dužine 8,9km koštala 13,5 mil. evra, kako je moguće, da će izgradnja kabinske žičare Ušće-Kalemegdan dužine od samo jedan (1) kilometar, koju je stanovnicima Beograda u predizbornoj kampanji izbora za Skupštinu grada Beograda 2018. obećala izborna lista »Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd«, koštati 15 mil. evra bez PDV, odnosno 18 mil. evra sa PDV.

  4. Pitam se šta je odlučilo da Vučić dođe na otvaranje gondole na Zlatiboru? Da li je pomogao Hilandar, bar malo, da se Vučić priseti da je predsednik svih građana čak i u onim opštinama gde nema SNS-a. A koliko su se tek suprotstavljali gradnji te gondole onemogućavajući preko ministarstva građevinarstva i saobraćaja izdavanje dozvole za gradnju. Da li je Vučić i pored animoziteta prema Stamatoviću shvatio kojim putem ide Srbija ako forsira samo jednostranački interes. To će nam uskoro otkriti njegovi potezi u budućnosti.

  5. zicara je zicara, i nije „gondola“, niti je to ikada bila. Niti je postala. Niti je to na stranim jezicima (ni na jednom), ni na srpskom. Gondola je dugacki camac koji u Veneciji voze gondolijeri

  6. I ja sam „ponosan“ na tvoja nekadašnja politička i ratnička dostignuća koja sada kao kameleon pokušavaš da sakriješ predstavljajući se kao mirotvorac i demokrata. Velika Srbija ti je bila san a sada ti je Velika Albanija java. Ako Srbiji želiš dobro, i ako kažeš „živela“ onda idi, idi bilo kuda pa makar to bila dvorana „Pinki“.

  7. A na šta su ti tačno ponosan, koliko si ti doprineo i koje su tvoje zasluge da gondola danas radi?
    Koliko se sećam, a sećam se vrlo dobro, ne da nemaš ama baš nikakve zasluge, nego naprotiv, preko svoje Štrumfete Zorane si maksimalno kočio izgradnju ove gondole.
    I sad si odjednom naprasno „ponosan“?! Tek tako, ničim izazvan?

  8. Vožnja gondolom na Zlatiboru će posebnu radost doneti najmlađima, a njihov osmeh nema cenu, svaka čast

  9. Gondola je zaista puštena u rad i izgleda fantastično. gondola će biti atrakcija za mnoge turiste. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.