Vučić: Radnicima po 60.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Fuuuuj !!! Jeftina "kupovina" potlacenih radnika a "njegova drzava", 5 (i slovima pet) godina nista nije uradila da do takvih "pojava" nedodje !!!

  2. Cije ti to pare delis, privatnoj firmi? Otimas od penzionera, tako se ekonomija i socijalna politika ne vodi.

  3. Ima li ikoga u Srbiji da presavijene tabak i tuži vladu za nenamensko trošenje budžetskih sredstava?! Ako mali Alek želi da glumi humanitarna, neka razvede spostvenu kesu, ili neka nađe donatore, ali da glumata Majku Terezu o budžetskom trošku i kupuje jeftinu naklonost falš-samoupravlajča ne može!

  4. Пошто се не плаши демонстраната понудио је само 60000. Ускоро, ако радници наставе штрајк, биће у питању и већа цифра.

  5. Ovaj covek je jeziv, daje im jednokratnu pomoc da im zamaze oci. I dalje ce da se mesa u sve zivo. Vucicu, drzava ti je dotakla dno kada svaki dan neko izvrsi samoubistvo zbog jada i bede.Spasi Srbiju, znas sta ti je ciniti.

  6. pa drugovi, vi ste me opet izabrali! Sta se bunite? Sledim cara Putina I njegovog kancelara Medvedeva.
    Pomoz vam bog!!!!

  7. Rekao je da u Gosi ima 12.000 radnika,a pomoc od 60.000(50eura) za taj broj radnika je ukupno 600 hiljada eura.U Goši je 2007. godine radilo više od 900, dok je trenutno zaposleno 360 radnika.Odakle njemu cifra od 12.000 koju je da na konferenciji za stampu?

  8. Radnicima nece dobro doci ova pomoc, njima pomoc ne treba, treba im isplata svih neisplacenih zarada, socijalnog i zdravstvenog osiguranja. Vlast je imala prilike 5 godina da resi ovaj problem, ali se ponasa kao opozicija kada treba da se reaguje. Drugo, ovo bi bilo neustavno trosenje novca iz budzeta jer drzava otplacuje dugove strane firme i time kupuje socijalni mir.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.