Vučić: Saobraćajnica Iverak – Lajkovac biće gotova do decembra 2022.

Ostavite komentar


  1. Put od 18,3 kilometara ce da se gradi do decembra 2022 ?! Ako je i od zloupotrebe sluzbenog polozaja u svrhu neprekidne predizborne kampanje, mnogo je. Posteno govoreci.

  2. Где су паре за канализације?! Општина урадила пројекат, али кажу нема пара! Или за неке има, а за неке који немају „јаког“ човека у странци за њих нема!

    1. Poštovani, ne može se iz teškog siromaštva izaći preko noći niti mogu sve opštine podjednako da se razvijaju.Koliko ja pratim prvi puta neko pokušava da ulaže u sve regione Srbije.

  3. Putna infastruktura je osnov razvoja privrede. Moramo da sarađujemo sa EU ako hocemo investicije.

    1. Da saradnja ali od priznanja nista, ako daju novac zbog toga neka ga ne daju . Dok se pregovara o stvarima koja se ticu bezbednosni nasih gradjana i objekata kao i hramova treba napraviti neki dokument da dok se ne povrati vojno zauzeta (naravno ne od njih zna se od koga ) juzna teritirja Srbije da se do tada nikada ne smeju ujediniti sa Albanijom niti sa bilo kim drugim, jer mogu recimo da se prisajedine sa S.Makedoniji pa sve zajedno da ode u Albaniju . I u toj S. Makedoniji su nepredvidivi politicari a imaju i dosta Albanaca .

  4. Manja država, manji put i manja reka.
    Nema u tekstu ali su drugi izveštači javili: „Саставни део овог пројекта је потпуно уређење тока реке Колубаре и њених притока што треба да спречи плављења у овом делу Србије.“
    Kada je Tito uzimao od naroda kroz zajmove vešto je izbegavao mogućnost da se utvrdi cena izgradnje autoputa jer se i tada, mada teško, mogla utvrditi cena kilometra puta. Da bi zamaskirao trošenje Tito je iz izgradnju autoputa dodao i „regulaciju Morave“. Urađeno je nešto na sprečavanju poplava, ali se nikada nije mogla utvrditi stvarna cena i stvarno potrošene pare za autoput i gde i kako su pare otišle na drugu ili treću stranu. Istorija se ponavlja samo na nešto manjem putu i na manjoj reci.

  5. Čudi me da ste propostili jednu od najznačajnih citata iz Vučićevog obraćanja građanima Valjeva. Naime pošto im je obećao utopiju budućnosti zaključio je: ‘Od jedne zaostale zemlje postajete nešto poput Švajcarske i Austrije’. I tako, jedan od najrevnosnijih propangadista nije uspeo da sakrije surovu istinu sadašnjosti, za koju je on lično preuzimao odgovornost, naravno ‘preobučenu’ u ‘nezampaćeni uspeh’.

  6. U Srbiji se gradi više nego ikada a paralelno sa izgradnjom infrstrukture dolaze novi invenstitori i velike plate za zaposlene.

  7. Putevi nas spajaju i daju nadu za bolju buducnost. I jug Srbije treba ovakk da se gleda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.