Vučić: Taksi kartel je stavio šapu na Beograd

“Intervju na mreži” lista Danas - predsednik Udruženja građana CarGo

Ostavite komentar


  1. 600.000 članova? Pa vi ste opasnost za vlast, interesovala vas politika ili ne. Jedino da se kolektivno upišete u SNS i da vidiš kako sve odmah može. Ali njihovo je 30%, a vi vidite kako ćete da to namaknete od članova

    1. Pa po toj logici taksi udruzenja imaju 5 miliona clanova…prodavnica kod mene u kraju ima par stotina hiljada…ovaj je cist prevarant koji kao i njegov imenjak laze ove ljude a pare trpa u svoje dzepove…pa sto ti ne osnujes firmu u zemlji Srbiji koja ce se baviti taksi prevozom i za to placas porez…tu ste dok vas bude stitio brat Ane Brnabic ali i to vreme ce proci a onda kozu na siljak…zaposljavas ljude na crno …uzimas im 35 posto od pazara a vozila im izdajes za 15 eura na 12 sati…rade za tebe a ti pricas o brizi za clanove…pa kad brines sto ne vozis besplatno…cim naplatis voznju ti si taksi prevoznik i nemoj da lazes ljude…smslili ste foru kako da pljackate Srbiju a da ne platite nikom nista a i da usput iskoristite jadne ljude da kao robovi rade za vas

  2. Yandex.Taxi se ovim povodom oglasio: “Ovo je provereni način ponašanja kada kompanija nije spremna za čistu konkurenciju. Mi radimo u skladu sa zakonom i uvrk smo otvoreni za svaku neophodnu proveru.

    U slučaju da kompanija Car:GO nastavi sa širenjem optužba i klevete na račun Yandex.Taxi-a, mi ćemo biti prisiljeni da pokrenemo postupak, da bismo mogli da uzmemo situaciju pod kontrolom i preduzeti potrebne mere radi svoje zaštite.”

  3. Da je “vlast” – “vlast”, tj da vi niste deo te vlasti, CarGo ne vi postojao odavno!!!!

    1. Taxi od buvljaka na nbg do ušća (~3km) 1000rsd.
      Cargo od Karaburme do Vidikovca (~15km) 1200 i neki dinar.
      Veliko hvala taksisti.

      1. Notmalo to je laž! Kao i sve vaše fabrikovane vesti!!! Pokaži račun na 3000 za tu relaciju od 300 dinara! Taksimetar od vidikovca do karaburme ne može da otkuca tih 1200 dinara što vi naplatite zato što ne znate nanjreće puteve!

      2. Te price su za malu decu…to je taksi za mentole…svako normalno udruzenje ima normalne cene…to sto ti hoces da se vozis sa divljacima to je tvoj problem

      3. I da..
        Ta cena od Karaburme do Vidikovca koju si naveo (15 km) u Pink taksiju kosta 1145 din…dakle toliko o to.e

      4. Idite to ispricajte u Austriji ili Nemackoj. Slucajno znam da tamo nema nista od vas osim limo servisa nekih. Taksi vozi putnike i tacka. Iza njih je drzava ozbiljna i banke. Prostom racunicom vlasnik Cargoa zaradjuje 30000e dnevno. Naravno deo ide SNS u. Neka proba neko drugi da radi kao oni ugasice ga odmah. Ixrabljujete jadnike koji voze po 12h sati dnevno sto je zabranjeno dok neshvate da tu nema za njih nista ali hvala bogu u Srbistanu a dovoljno sirotinje i nzaposlenih. Svi koji su tako stekli na grbači drugih zna se na sta su potrosili svoj novac.

  4. Gospodine Vučiću, niko nema protiv uvođenja naprednih tehnologija u rad, ali da biste radili legalno morate registrovati firmu kod ministarstva saobraćaja za taxi delatnost, da vozači imaju licencu za rad i plaćate porez za raxi usluge. Kada ovo uradite niko Vam neće moći prebaciti da ne radite legalno.

  5. Jednostavno rešenje: skinuti sva ograničenja na broj taksi vozila i prevoznika kako u Beogradu tako u celoj Srbiji. Osnovno pravilo da svako taxi vozilo mora imati TAKSIMETAR i po njemu naplaćivati prevoz-transparentno, vozilo mora biti tehnički i funkcionalno besprekorno ispravno, pojedinac-vozač taksija imati LICENCU…Tada nećemo više govoriti o nikakvim taksi kartelima a tržište treba i mora da bude slobodno. Samo pogledajte koliko ima raznoraznih grupa na netu gde pojedinci putuju u inostranstvo ili iz inostranstva i usput, da smanje sopstvene troškove, a imaju slobodno sedište prevoze putnike i to nikome ne smeta….

    1. MiR karteli ne postoje! To su fabrikovane laži onih koji love u mutnom! CarGo otima posao taksistima koji od svoje usluge plaćaju državi porez i ostale dažbine. Vlasnik CarGo dnevno uzima 15000€ !!!! DNEVNO!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.