„Već smo uveli vanredno stanje, ali to nismo tako nazvali“: Vučić predstavio probleme na tabli u studiju Pinka

Ostavite komentar


  1. Е мој ти… И шта ћемо сад? Да су стручни људи на положајима а не послушници, сигурно не би било овако! Гробару српског народа и државе!

  2. Zamlata koja zamlacuje zamlacene penzionere. Njihov komandant

  3. Vrhunac cinizma: on profesor nama drži predavanje na tabli! Jagnjeća brigada uništila sve institucije, domaće proizvođače i državne firme…i sada drži predavanje kako će nam biti teško. Da imaš iole obraza rekao bi da ste zbog svoje alavosti sj…i sve i pustili stručne ljude da pokušaju išta da spasu posle vaše najezde na državnu kasu, imovinu i resurse. Sram te bilo! A vi, narode, svi u glas sada: „beeeeee“!

  4. A sta je sa platama i bednim penzijama.Lako bi ja platila evropsku cenu da mi penzija nije 200€.a ovako je za mene skupo samo da platim namete koje naravunaju bez da si potrosio i jedanKW a kamoli jos da platim i struju
    Ali ti nemas takvih problema jer ti verovatno neznas kako se „zivi ‘ tu nadnu sa 200€. E vidis to nemoze da se izdrzi
    To tebi nije dovoljno ni za dnevni djeparac.

  5. Ok.Vraćajte pokradeni novac poslednje decenije,vetroparkovi da rade, mini elektrane da rade i sve barabe iz kafana da rade u javnom sektoru.Predsednik da se ne bavi ekonomijom,pogotovo ne na Punku,na lošoj ćirilici.

  6. Čim je držao čas na tabli na Pinku mora da je sve tačno čovek nikada ne laže osim kad mora a mora uvek

  7. Litra goriva u Madjarskoj koja je uvela sankcije Rusiji je 137 dinara, a kod nas vise od 200. Kako to objasnjava? Kubik bukve je 7000 dinara a kod nas 12000. Uvedite sankcije Rusiji odmah!

  8. Obzirom da si neprikosnoveni lider, red je da se obesiš zbog onog što ste učinili EPS-u na temu uglja, termoblokova.
    Na tabli nedostaju troškovi SNS-a.

  9. Ala je rasturio opoziciju u duelu jedan na jedan! Toliko je bio dobar, da mi je bilo žao što nije razbuc’o i nekog iz NATO-a.

  10. Kao i celom svetu tako i nama predstoji nam tešpka zima, država se svim silama maksimalno trudi da obezbedi dovoljne količine energenata i životnih namirnica za sve gradjane Srbije. Nadam se da će ova kriza proći što pre i da ćemo se izboriti i sa njom.

  11. Dno dno dna,. Mi , ja, mi, ja, samo to provejava, sve si unistio ti, i samo ti, a ne mi, ti postavljas i smenjujes,..eps, unisten, pricala tepicka to o davno, davno, ali nista, kada bude taj na robiji, sto je vodio eps onda moze da se prica o ceni, ali pre toga sve mu oduzeti prodati i novac u budzet, ovako dno dno

  12. Iiii da li su verni učenici razumeli šta je „predavač“ hteo da kaže,ili će morati sve da ponovo objašnjava na nekoj drugoj teve stanici šta je hteo da kaže?

  13. a on izigrava učitelja – da mu se ostvari dečiji san!!!! Reklo bi se da ovaj još nije naučio ni da čita, jer bi inače pročitao Ustav i video šta su mu dužnosti.

  14. Prvo i osnovno pitanje je zašto sve ovo nije objasnila ministarka za rudarstvo i energetiku prof. dr Zorana Mihajlović? Ipak je ona profesorka-doktorka i, valjda, stručnija od ovog samo diplomiranog pravnika. Ako nije mogla ona, mogao je Grčić. Bar on zna kako se pravilno koristi ugalj, pardon, ćumur.

  15. А где се то струја не плаћа .Ја имам 70 год.и знам да се струја увек плаћала.

  16. Predavanje ovima sto gledaju zadrugu,još da ih propisa,jesu li nešto zapamtili.

  17. Svi komentari su na mestu, a on opet zaseo na čelo države. Srbi na Kosovu ne znaju šta su dažbine koje treba uplatiti državi Srbiji, nije samo struja za njih besplatna. Zato po ostatku Srbije kupuju kuće, stanove, imanja… Isključivo za keš.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.