Vujović: Budžetski višak u Srbiji

Sedamnaesti Ekonomski samit Srbije

Ostavite komentar


  1. Razgale me ove izjave stranih stručnjaka koje naši u glas ponavljaju a to da treba da povećamo efikasnost privrede. Gospođo radim u stranoj kompaniji koja je investirala ovde. Norme naših radnika su iste kao norme radnika na zapadu u poljskoj, nemačkoj … Svi troškovi koje te strane firme imaju ovde su par puta manji nego kod njih plata, porez energenta… I svi pricaju da takva privreda nije dovoljno efikasna. Nisu dovoljno efikasna javna preduzeća gde jedan radi a trojicu je stranka zaposlila. To treba da se kaže jer je to istina. A ostavite nas u privatnim firmama na miru i da se pratimo a ne da nam držite predavanja da nismo dovoljno efikasni

  2. "Исисали" су централизацијом све што су могли. Напунили , под знацима навода републичку касу. Шошкић је поменуо низак ниво инвестиција, а шта је са текућим обавезама. Рестрикција а не реформа. Београдски избори су им последњи. Стиже наплата, и то врло скупа, за све нас.

  3. Ima para, kaze ministar, odakle su se stvorili "viskovi" u budzetu ? Naravno od oduzimanja nezakonito i neustavno od penzionera, zatim neisplaceni licni dohotci ( plate ) radnicima i to visegodisnja dugovanja ( jedan primer su i radnici nekadasnjeg "ZELTURIST"-a sa neisplacenih 17 plata ), nedavanje i ukidanje socijalne pomoci i smanjenje decijih dodataka i td itd. E, "ministre" Vujovicu vajan ste Vi ministar kada je Vlada ciji ste Vi ministar NAJVECI DUZNIK u SRBIJI a jos se hvalite suficitu. Kom "SUFICITU" – VRATITE DUGOVE GRADJANIMA I RADNICIMA SRBIJE, ISPOSTUJTE IZVRSNA SUDSKA RESENJA SOPSTVENIH SUDOVA U SRBIJI, DA LI ZA STID I SRAM ZNATE KADA OVAKO PRICATE I OBMANJUJETE JAVNOST SRBIJE, NISMO MI BAS SVI"SNS ISPRANI MOZGOVI" IMA NAS, KOJI IPAK VIDIMO SUROVU REALNOST DANASNJICE U SRBIJI.

  4. Eh da nije Vulina Ane njenog brata njene voznje avionima na utakmice Nikolica i sl mozda bi bilo 100 mil.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.