Vujović: Imamo mehanizme za praćenje neplaćanja poreza

Ostavite komentar


  1. ALI IH,,SREĆOM,, NEMATE Niti IMATE NAMERU DA JE USVOJITE,, KOLIKO bi Vaših,sledbenika,, OSTALO,,BEZ,,,Radnih,, mesta,zbog,,patriJotizma A,,nestalo,. GLAVNIH I napreDNO USVOJENIH,MEDIJSKIH,,.MAGOVA,,..Ili Koliko to CIFARA STOJI,IZA početne Cifre,Vaših,Marginalnih procena..Dali bi u ZEMLJI Odakle ste,,srećom, po naciju,UVEZENI,Smeli i da pomislite,,. DA OVAKO po srBski,,,Ekskluzivirate,,.Ionako su VAM LIČNI,I PROFESIONALNI,,REZULTATI,, SAMO I JEDINO DUPLO GOLO, ALI Uz ,,prekomponovanje,,NJihovih,,marginalnih, dugova,NA SVE poreske obveznike,.Kolika je,,procena,Marginalizovanih,usrećenika,, vašom,,ekskluzivnom,,,poreskoim ,,politikom,,,,samo,,6 godina,miulih VAM,,RADOVA,,ILI JE I OVO,,POVRŠINSKA FLOSKULA,, ONIH KOJI IMAJU I VEĆE ZNANJE I NEKONFABULIČKU,,SVEST.,,.

  2. bela brado,ma sta rece.kazi nam malo o sebi i svojim kombinacijama evo recimo u igm.toza markovic kikinda…ceo grad se sprda al niko da pisne

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.