Za novi kontingent od 400.000 vaučera za odmor u Srbiji do sada se prijavilo blizu 93.000 građana

Ostavite komentar


  1. Opet li su izbori ?
    Za „naše penzionere“ i „naše članove“ tj. jurišnike , „navijače“ i „botove“ ! Oni su „najsigurniji“ na izborima – reče Lončar i … ostade živ !

  2. Kakav bre odmor kakvi vauceri kakvi bakraci, koji klinac, palac ? Sada se rusi bagra i mafija koje je okupirala ovu zemlju i narod. Sta se to pravite ludi kao da se niste ne dogadja ?!

  3. Ako tih 96.000 ljudi imaju para da plate od 3-5.000 dinara po osobi dnevno polupansion što je za dvoje 40.000 po osobi i iskoriste vaučer od 5.000 pa se spasu “ velikog“ troška svaka čast na računici. To mi više liči na “ Daj da uzmem džabe je pa ako iskoristim dobro je“, ili “ Uzmem pa ću da nađem kako da samo uzmem 5.000 preko Pere, Đoke ili Mike. Sramota na šta smo spali i za koju siću se prodajemo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.