Koje su sve demografske mere na snazi od ove godine u Srbiji?

Od 1. januara stupile na snagu nove demografske mere Vlade Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovoj državi, veći problem je odlazak mladih u inostranstvo,sve dok se ne popravi ekonomska situacija,možete da delite milione oni neće ostati.

  2. Sve je to lepo. Ali je problem sto se sve menja na osnovu “hira” vlasti. A pravi se i razlika izmedju 1. , 2. , 3. Deteta. Bolje bi bilo da se kaže dečiji dodatak je 50 ili 100 ili koliko god evra i to od rodjenja do 18. Godine. I to važi za sve propise. Da mladi ljudi mogu da projektuju budućnost . Ako bi budućnost bila predvidiva bilo bi i više dece.
    Recimo nelogično je da subvencionisani Vrtic kosta više kada su deca bolesna nego kada idu u Vrtic. Ovakvih primera je na hiljade.

  3. Kasnoje vec odavno ove pare za prvorodjeno dete ne resavaju problem kako dete raste sve vise „kosta“ decji dodatak je sraman ali ko jedino zeli dete on ce imati i bez vase pomoci i kasnije ode na zapaddd

  4. Sramota, majke koje su rodile pre desetak godina nisu imale pravo ni da ostanu da rade, ali su ipak dale doprinos natalitetu.Da li ce se njih neko setiti?????

  5. Bruka!!!sta je sa nama koji smo decu radjali pre 10,15 god I ranije ..nasa deca zive od vazduha!!!dajte ljudima posao I dobru platu,pa ko zeli nek radja decu…ja Sam decu radjali iz ljubavi a ne zbog para!!!!

  6. Ja i dalje primam roditeljski za bliznakinje 4 i 5 isto 36 500 nikakvo povecanje nije bilo. Unapred zahvalna.

  7. Ja bi vas zamolila ako mozte da mi odgovorite na jedno pitanje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.