Pametna brojila za očitavanje potrošnje struje smanjiće gubitke: Koliko će to da košta i ko će platiti?

Ostavite komentar


  1. Ne znam ko se setio al ružno!!!Kad nakite ona brojila na bandere,kod mene načićkali da više nemaš gde umrlicu da okaciš.

  2. Opste je poznata stvar da usavrsavanje uredjaja za zastitu od kradja prati i usavrsavanje onih koji osmisljaju nacine kradje pa iz nekih razgovora imamm saznanja da su neka zamenjena brojila cak i laksa za kradju struje od starih. Voleo bih da bude ovako kako ih predstavljaju a vreme ce pokazati svoje.

  3. Firme su iskljucivo domaci proizvodjaci koji ne proizvode nista I iskljucivo uvoze sve delove I zalepe etiketu koja je isto iz uvoza. Sta znaci biti domaci proizvodjac?

  4. Pa čim mogu daljinski da se očitavaju znači da može da se utiče na potrošnju kao i do sada.

  5. Samo da im brojila ne hakuju, evo godinu dana se nisu oporavili od udara sajber kriminalaca na cuveni sajt koji je trebao da srbadiju lansira u digitalno doba, ali…

  6. Pa kostace papreno a platice korisnici, potrosaci, narod. Da nije kogod mislio drugacije ? Opet ce da nas ispale i da nas malkice izdzepare.

  7. platićemo svi mi kroz „pametno naštelovana“ brojila i potom račune – proba završena u novembru, decembru i januaru… veoma mali broj građana se pobunio…

  8. sim kartice su naravno MTS, kako i koliko ćemo plaćati tu uslugu kroz račun? neće plaćati čitače brojila ali se neće odreći ni haraća za daljinsko očitavanje?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.