Zaposleni u državnom sektoru najlakše do nižih rata

Preporuka Narodne banke Srbije o kreditnim olakšicama nije garancija za sve klijente da će ih i ostvariti

Ostavite komentar


  1. znaci oni koji najmanje prihoduju u ovoj rupi od drzave, mogu do nizih rata a oni iz privatnog sektora, koji prihoduju najvise i najkvalitetnije oni ne mogu!

  2. “U slučaju da postoji opasnost da klijent izgubi posao usled krize zbog korona virusa ili da mu bude smanjena plata nerealno je očekivati da će banka odobriti olakšice.“ Znaci, olaksice samo onima kojima ce rasti plate, ili koji vec imaju ogromne plate. Mislim da je vreme da se najure strane banke iz Srbije i da se ponovo aktiviraju domace banke i ostale finansijske institucije, kao SDK, da bi se zastitio i spasao narod Srbije. Sve ostalo je sviranje k**cu. (klincu, ne onom drugom, sram vas bilo ko je to pomislio…)

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.