Zbog greške 15 kažnjeno radnika Železnice

Ostavite komentar


  1. Samo za štampu, već sledeći mesec će biti nagrađeni i nikom ništa …………………..

  2. Kažnjavanje odgovornih je jedna stvar ali saopštenje, za javnost, o okolnostima incidenta je sasvim druga stvar. Prvo (kažnjavanje) je interna stvar Železnica Srbije ali drugo je od značaja za javnost jer nije svejedno da li je reč o otkazu opreme za nadzor i telekomandovanje ili jednostavnom odsustvovanju sa radnog mesta.

  3. Novi izbegnut direktan sudar vozova se desio juče 01.08.2016.god. izmedju Panceva i Ovče. Teretni i putnički voz su se našli na istom koloseku i pukom srećom zaustavili su se na 200 m udaljenosti jedan od drugog. Užas ! Ko će sad biti kažnjen, destimulacija očito ne daje rezultate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.