Zbog pada broja putnika zatvoren restoran na niškom aerodromu

Nastavlja se sve lošije poslovanje vazdušne luke "Konstantin Veliki" od kada je država postala njegov vlasnik

Ostavite komentar


  1. Da aerodrom bankrotira pa da od nekle krene…
    Posle će lako da se aktivira i aerodrom, ponos gradjana, vera u pravdu i sloboda.

  2. Čekajte zakupac hoće da raskine ugovor pošto više neće da drži restoran, sada se traži drugi. Niko ga nije oterao.

    1. A gde ko navodi da ga je neko oterao? Poenta je da se smanjio broj linija na aerodromu nakon preuzimanja od strane države.

  3. Овај Бруно талентовани глуп.Па није га нико отерао али опао промет јер Вучкови керови полако али сигурно уништавају Нишки аеродром.Вучко узео проценат од Вансиа па мора да поштује договор.

  4. Dobar dan,
    želela bih samo da se pridružim mnogim našim zemljacima koji žive u Francuskoj oblast Bretagne koji bi želeli češće posetiti svoj grad, sa komentarom da bi zaista za sve nas ovde najveća sreća bila kad bi postajala avio linija NIŠ- Rennes ili NIŠ- Nantes ili NIŠ- Brest.
    Unapred se zahvaljujem

  5. Bilo je predibro da bi duze trajalo.Prepuni avioni i letovi do ispred kuce bez pljacke beogradskih taksista, bez putarine do BG-a…
    Hvala Nislijama u ime cele Srbije na ovoj njihovoj sramoti!
    Hvala im jer su sa 70% na izborima podrzali Vucica, jer nisu izasli da podrze inicijativu ‘Ne damo Niski aerodrom’, jer im je rasudjivanje na nuli… hvala im da su nama iz diaspore otezali putovanja… i jer ne znaju da svojim postupcima zatiru i buducnost svoje dece.Jer su podrzali predsednika koji unisti sve na sta pogled baci.
    Nislije, stidite se!
    Cast malobrojnim izuzecima koji su se borili za aerodrom.

  6. Vrlo zlonameran tekst. Prvo ako uzmete tacne informacije jos ni jedna linija nije prestala sa radom tako da se broj putnika nije jos uvek smanjio. Drugo kad se ukine let za Malme krece sa radom linija za Bec tako da I u narednih nekoliko meseci nece pasti broj putnika. A trece to sto je neko zatvorio kafanu zbog neisplativosti nema veze sa aerodromo nije to jedina kafana u nisu koja je zatvorena.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.