Život naskuplji u Švajcarskoj, Srbija na 98. mestu

Ostavite komentar


  1. U određivanju pozicije na listi uzimaju se cene, a gde su plate koje pokazuju kupovnu moć – nemoć?

    1. Da li se to Vi radujete ili Vas hvata ocaj? Pa ako je tamo bolja statistika, to je rezultat vrednoce toga naroda a ne naftnig busotina iz kojih kulja „crno zlato“. Ako Srbija u necemu zaostaje krivac mogu da budu jedino gradjani Srbije, koji nisu sposobni da se organizuju ili da efikasno proizvode.

  2. Koja glupa statistika. Bolje bi bilo da su poredili odnos cene zivljenja/prosecna primanja a ne ovako. Sad ce ovaj prvorodjeni da izadje i kaze eto bolji smo od vecine sveta, a posebno od Svajcarske, 100 puta smo jeftiniji za zivot. Ma daj

    1. Pažljivo- Vrh liste zauzimaju zemlje sa visokim standardom (Danska i Luksemburg nasuprot Pakistana i Avganistana). Ali, dobro je, jos 34 mesta do dna!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.