Zoran Babić novi direktor Koridora Srbije

Ostavite komentar


  1. A Babic, kao masinski inzenjer, bas "odgovara" da bude na celu gradjevinsko firme. Mozda ce "vazduplohovi" aterirati na puteve. Nikad se nezna.

  2. Vazduplohov sleće na krdoidor. Ću se učlanim u SNS, da bidnem amabasador u Holivude. Evo utrefio sam i sve slike sa automobilima. Jel to test i za dirkora?

  3. Naravno "VAZDUPLOHOV" i jeste "strucan" sto se obrazovanja tice, po strucnosti je dipl.ing. masinstva a kos je strucniji po "preprodaji" grobnih mesta ( sto je u medjuvremenu "zaboravljeno", naravno ) u Vrnjackoj Banji kada je jos kao Seseljev radikal radio u JKP "Beli izvor" u cijem se resoru nalazilo i vrnjacko groblje pod banjskim nazivom "Brankova glavica". Stvarno Zoran Babic jeste perjanica ove vlasti pod vodjstvom A.V.- KAPONEA, posto pod drugim uslovima ovaj "strucnjak" ne bi mogao da vodi ni Mesnu zajednicu u njegovoj Lipovi ( selo nadomak Vrnjacke Banje ) u kome je rodjen. Stvarno vise nema komentara ovakvoj bestijalnosti Aleksandra Vucica "premijera-predsednika" u kadrovanju i upropastavanju vec upropastenog. Samo treba da ocekujemo gde ce Marjana Risticevica da "udomi" kada ovaj Skupstinski "MAJSTOR" u ulozi poslanika, bude "istrosen" i ogadjen kao sto je to bio Zoran Babic a sada Alek Martinovic. Mozda ce Risticevica A.V. – KAPONE da postavi za direktora Kontrole leta, svasta je moguce u ovoj sludjenoj i moralno unistenoj Srbiji. Neka nam je Bog upomoci, a vi deco sto pre da diplomirate pa da emigrirate, ovoj zemlji spasa nema, bar za sada.

  4. Još nedostaje da Žika Obretković bude Direktor Narodnog pozorišta, sa sve simfonijskim orkestrom gratis … neće da se baci.

  5. Da je tuzno…jeste. Da moze biti gore ne moze. E u tome je prava tuga…strucan covek ce glatko odbiti taj posao.

  6. Za odgovorne funkcije obavezan konkurs.Tako je obecano.Kako je receno,tako je zapisano,a,kako je zapisano,tako je izvrseno.Tako su radili stari Rimljani i Egipcani.I dugo su vladali.Cestitam Srbijo!Za to smo glasali!

  7. Čitam ovaj članak i gledam prekoputa ulice gde u samom centru Vrnjačke Banje dotični pravi zgradu, javna tajna kod nas u kraju, i mislim se kako je jedan grobar uspeo da se progura preko stranke..a realno i što bi neko normalan išao u političare..

  8. Mislim da je ova vest najviše pogodila Zoranu. Dobila je jos jednu desnu ruku. A možda ga ipak pojede za večeru….

  9. A koga drugog da "namesti" ???? Pa suplji su (SNS) sa "kadrovi" ki supalj zub !!!

  10. Da li je to dugo najavljivana departizacija javnih preduzeća i profesionalizacija? Neka kraja obmanama i prevarama ove vlasti.

  11. Milina! Jooooj, Srbijo medju sljivama….. Vuce Karadzicu, budalo nevidjena… Da je u tvoje vreme postojao ministar Gasic, pa da se teleprontujes ovamo da upoznas Srbiju nepismeniju od tvojevremene…

  12. Јесте ли чули за "смрдљиве станове" у Београду иначе зидане од народних пара? Е па и ту фирму водио машински инжењер. Изгледа да у СНС не знају да постоји и грађевински инжњер. Инжењер је инжењер шта има да му се гледа у зубе – став СНС-а.

Ostavite komentar


Ekonomija

generalštab 2024

Projekat „Generalštab“: Tri čoveka, dva potpisa, jedna fotografija i kratka vest

Sada i zvanično: zgrada Generalštaba ide u ruke Trampovog zeta Džareda Kušnera. Ugovor o revitalizaciji tog objekta potpisan je u Vladi Srbije, ali ispod radara javnosti, uz brojne nejasnoće, iako je nadležni ministar Goran Vesić obećao punu transparentnost. Ekološki ustanak poziva građane, ali čak i pripadnike Vojske Srbije, da ne dozvole rušenje i pretvaranje Generalštaba u ekskluzivan hotel.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.