Zrenjanin spreman za Digitalk i IT scenu 1Foto:N.S.J.

Treći po redu Digitalk meetup, događaj koji je namenjen zrenjaninskoj IT sceni i studentima, kao i svima onima koji su zainteresovani za digitalne tehnologije i tehnološko preduzetništvo, biće održan u četvrtak, 6. aprila.

Ovo je treće po redu Digitalk predavanje u StartIt centru u Zrenjaninu, događaj počinje u 18 časova predavanjem Ivana Ćosića pod nazivom Lični brend – spreman za budućnost. Ćosić će pričati o ličnom brendiranju, temi po kojoj je poznat kako lokalno, tako i regionalno.

Inače, ovogodišnja konferencija IT stručnjaka Digitalk biće održana u Zrenjaninu od 20. do 23. aprila. Učesnicima će se obratiti brojni stručnjaci iz oblasti IT industrije i elektronske trgovine.

Prvo će biti organizovan E-Commerce Days, posvećen elektronskoj trgovini, koja je postala jedini način da se ide u korak sa vremenom i potrebama kupaca. Zatim sledi Digitalk konferencija. Na njoj će najbolji predstavnici različitih domena digitalne ekonomije pričati o savremenim trendovima na IT sceni.

Digitaljk se odlukom Skupštine grada Zrenjanina našao na spisku manifestacija od posebnog značaja za Zrenjanin, deset godina otkako se u Zrenjaninu organizuju IT konferencije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari