Kragujevački komunalci anketiraju građane o kvalitetu usluga 1Foto: Printscreen

Vodovod i kanalizacija Kragujevac i JKP Šumadija sprovode anketu o kvalitetu svojih usluga među sugrađanima.

Kragujevački Vodovod i kanalizacija sprovodi anketu koja će trajati do 30. decembra, a čiji je cilj da ustanove stepen zadovoljstva, odnosno nezadovoljstva građana uslugama koje im pružaju. Anketa je dostupna na sajtu ovog komujnalnog preduzeća i sastoji se od 20 pitanja.

Ovom anketom Kragujevački Vodovod želi da utvrdi da lu su korisnici zadovoljni pritiskom vode u mreži, koliko se precizno i tačno očitava vodomer, kao i da li građani misle da su blagovremeno obavešteni o prekidima u isporuci vode.

Jedno od pitanja je i stepen zadovoljstva građana komunikacijom sa zaposlenima u kragujevačkom Vodovodu, koliko su ljubazni i pristupačni, ali koliko su informacije koje građani dobiju validne.

U anketi koju sprovodi Kragujevački Vodovod na kraju upitnika ostavljena je mogućnost da Kragujevčani daju svoje predloge, iznesu kritike ili pohvale, ali i da postave pitanja.

Ovom anketom, kragujevački Vodovod sledi primer JKP Šumadija, koji anketu o zadovoljstvu građana komunalnim uslugama sprovodi od 25. novembra, koja je dostupna i na drušvenim mrežama.
Kragujevčani mogu da učestvuju u anketi Vodovoda putem ovog linka, a u anketi JKP Šumadija ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari