„1 od 5 miliona“: Krajnje je vreme da se cela opozicija ujedini

Ostavite komentar


  1. U čije ime ovi govore i čije interese zastupaju? Bili su na izborima, šta sada hoće?

      1. Rahela Fića, a šta si ti? Vidiš da u celom Svetu naglo raste broj obolelih? Šta misliš koliko još može svaki zdravstveni sistem da izdrži? E, onda idi kod vračare da te leči.

        1. Deco, imate odeljenske zajednice pa se tamo borite da budete blagajnici, higijenicari, predsednici. Vi za politiku niste.

      2. Svi koji imaju drugacije misljenje su botovi i to je sve sto znate da kazete.To je zato sto vam je IQ na nivou mora .Podto neznas koliko je to recicu ti 0.

  2. Manite se ćorava posla i pozivanja… Nego idite na protest koji zakaže i na koji pozove neko od imena i prezimena kako biste se makar malo oprali zbog učešća na izborima koje je onomad organizovao taj isti gangsterski režim.

  3. Lepo rečeno.Problem je u tome što to ujedinjenje treba da ima neku osnovu koja neće voditi samocračuna o političkim partijama već i o glasačima.To su jasno pokazali rezultati izbora.I još jednu stvar glasači uzimaju u obzir a to je minulo delovanje.

    1. Nikom ne treba ovakva opozicija, zgadili ste se narodu, poštedite nas ličnih interesa , narod mora uzeti svari u svoje ruke, a tada tek možemo izabrati nekog u suprotnom je svaki pošten primerak meta režima.

  4. A pre 3 meseca su pljunuli na opoziciju sad pozivaju na jedinstvo. Kasno.

  5. Suština je da je vlast popustila prerano sve mere samo zbog izbora, namerno nas izložila riziku, a sada krivi narod da je neodgovoran.

  6. Opozicije ujedinite se svi narodu treba pomoc, vucic je zlo veliko zlo promenite sve za dobro naroda Srbije

  7. 1 od 5 miliona. Ako je vec vreme onda sta ceate pozovite narod pa izadjite zajedno sa studentima i resite to pod hitno. Naravno sada ako imate dovoljno autoriteta, jer ste se pridruzili onoj izdajnickoj opoziciji i izasli na izbore i odb acili sav onaj narod koji ste zavaravali 13 meseci. Sada vi ne pripadate narodui 5 miliona vec onoj gubitacnoj opoziciji. I vi tako mladi pa glupi ste podlegli za male pare.

  8. Dobro bre deco pa jel vi treba nešto da učite ili da politikujete.Ne radite ni jedno ni drugo kako treba.Pa zar vi želite da vodite ovu zemlju,imate li mozga,znanja i pameti nemate a to za mozak i to je pitanje.

  9. SAMO STUDENJAK. Na putu od Tosinog bunara do Andricevig venca pala je dosada svaka nenarodna vlast, pa ce pasti i ova koju personifikuje jedan covek-Aleksandar Vucic.

  10. a to ćemo postići tako što ćete u 20 kolona da idete na unapred nameštene izbore. ajde vi deco na faks, završite ga pa se zaposlite par godina da vidite šta je život pa onda dođite da nam pokažete kako se bori za svoja prava. posle ovoga što ste uradili na izborima ja zbog vas prst ne bi pomerio.

  11. Koliko se secam, ova deca su prva najavila izlazak na izbore, i time pljunala na sav onaj narodni bunt, koji je imao sansu da nesto uradi, da se nije vodio upravo od strane njih. Jednom recju, prvi su razbili kakvo takvo jedinstvo opozicije do tada. I umesto da kolektivno odu u zaborav, sa rezultatima statisticke greske na izborima, oni su i dalje tu i oni pozivaju na neko jedinstvo?

  12. Jos zvalavi najavi par dana unapred da ce biti policijski cas. Zar nije to ocigledno da ce vecina koja moze otici gde god stigne po selima i banjama i tako rasiriti virus ako ga ima u toj meri. I sta je bilo sa Italijom od onolikog javljanja i umrlih najvece zarsite kao i Spanija vise ni reci o njima tamo sve protutnjalo i kraj??? Nego stizu novi migranti iz Nemacke pa i Merkelova odma kenja svojima da se vratio virus. Dole bre vise ova govna

  13. Da li neko govori o pandemiji,o lekarima koji padaju s mogu.E niko ne pominje epidemiju , bolesne , umiruće , lekare koji padaju s nogu . Svi samo o obmanutim gradjanima , pa u čemu su bili obmanuti . Znam da raspolazete nekim poluinformacijama , ali za temeljno informisanje potrebno je vreme , ali ovoliki napadi na V . su u ovom trenutku neosnovani .Jasno mi je takodje da ovde zive ljudi koji ne vole ni Srbiju ni Srpstvo.Onoliki napadi na Djokovica-samo zato sto je Srbin!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.