26. dan: Završen Protest protiv diktature

Ostavite komentar


  1. Prosto je neverovatno da je njima do protesta protiv Vucica i sada kada se taj covek bori za prava Srba na Kosovu.

  2. E moji studenti. Gdje ste bili nigdje, šta ste radili ništa. Počelo je euforično i spontano-genijalno ali je postalo pomalo odvratno kad ste se ogradili od opozicije. Kao da su organizatori željeli da zadrže slavu. I Tako se ne ruši vlast dragi moji.

  3. Očito su studenti shvatili da ipak nije sve tako lako i da se bolje drže studirnja!

  4. Taj "mali broj ucesnika " Protesta pomnozite bar sa 1000 onih koji su onemoguceni finansijskih i dr. razloga da dodju, ali su takodje protivni

  5. Spala Knjiga na tri slova. Od pocetne euforije do potpunog kraha. Ovo nazovi demostracije su pokazale da je vise nemoguce manipulisati masama. Doslo se do Toga da jedna beznacajna manjina, grupica od pedesetak ljudi matretira milionsku presteonicu. Efekti su kontra-produktivni sto je pokazalo i najnovije istrazivanje gde je Vucic otiso na 55%, DS spala na beznacajnih 5%, a tolko izvikani Sasa Jankovic na 11%, dok Vuka Jeremica nigde ni od cuda. Krah je dozivljen, samo sto nema junaka da prizna poraz, nego su vec poceli da poraz proglasavaju pobedom. To mi zvuci poznato.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.