A, moguća izolacija Srbije? Ili, samo neka je Putin dobro?: Žarko Korać o izjavi Vučića da ruski predsednik „puca od samopouzdanja“

Ostavite komentar


  1. Žarko Korać…jao, jao…nesto ne mislim da je on kompetentan da konentarise ovakve stvari.

  2. Šta je bilo sa onim velikim poslom sa Kinom? Mi njima svinjske papke, a oni nama leteće automobile. Nije valjda i to puklo, ili su svinjski papci otišli u parizere.

  3. EU nema vremena da se sada bavi Srbijom pošto su prezauzeti prijemom Ukrajine koja je „otvorila i zatvorila“ sva poglavlja. Čim prime Ukrajinu, sledeća je Moldavija, pa Gruzija, pa Jermenija. Sve stare evropske države. Kad završe prijem ovih država prva sledeća na redu je Vojvodina!?

  4. Komentari na vesti Danasa su pravi Botinjak! Zar je taj parizer toliko dobar? Jel može griz da probam i ja?

  5. Prof Koracu, vasa prognoza deluje outdated- Srbija je odavno ruska gubernija, a „evropski put“ je predugo shvacen kao prepreden nacin da se izvacari lova EU. Ideja da su nam potrebne evrointegracije, zbog nas samih- musavih, zaostalih, nerazvijenih… da se makar malo priblizimo progresu, je ubijena likvidacijom Djindjica. A, mindset koji dominira je ona najgora verzija bahatog oportunizma- srBski svet. Ko normalan moze uopste da zamisli otkrivanje spomenika danas u Bregalnickoj?! To je ta nasa Srbija… Botovi, navalite- jos niste otplatili danasnji parizer…

  6. Čitajući ove komentare samo konstatujem.Mnogo smo mi bre samouvereni. A šta ako ipak dođe do izolacije? Gde će junačine?

  7. Koliko sendvicara botovskih komentarise na sajtu Danasa. Sve debil do debila na celu sa vrhovnim debilom AV-om.

  8. Izolacija vucica i njegove napredne interesne grupe bi bilo nesto najbolje sto bi evropske zemlje uradile. Odavno je zasluzio i on i ta parazitska druzina.

  9. Zna li ovaj Korac koja je godina ? On kao da je covek iz sume. Poslovi su na istoku – Eu se raspala samo im jos nisu javili, Amerika je popucala po savovima odavno i pad „novog rimskog carstva“ je u toku…pratite „Danas“

  10. Ne brini Zarko,javili su sa zapada da Putin samo sto nije umro.A oni nikada ne lazu.Ovaj,sto ga je Vucic video,pa to je dvojnik.

  11. Ovom tupavom narodu, ne trebaju sankcije.Pa mi smo pod faraon ovim sankcijama 12.godina.I šta ništa. Ćuti trpi jedi parizer i majonez.I to je mnogo!Treba uvesti rigorozne sankcije bagri na vlasti. Totalno ih izolovati iz svi evropskih institucija!

  12. Ovi koji vide buducnost Srbije na dalekom istoku, izgleda ne znaju bas najbolje geografiju i da nasa ekonomija ne postoji bez evrope.
    Ovako je isto i Sloba pricao 90ih.. Trgovina sa Kinom i Rusijom i ne treba nam evropa.
    Bilo nam je tada fantasticno.. Ali dobro neki su tada postali milijarderi..
    Ma…

  13. Bolje ti nama reci sta je utvrdila komisija kojom si predsedavao. Niste valjda primali platu ni za sta.

  14. Da bi kuća bila čista i uredna, mora postojati neko mesto gde se odlaže smeće i nepotrebne stvari. Svakako, trudimo se da to mesto bude što manje. U Evropi je za to mesto izabrana srbija. Nadam se samo da će Vojvodina ipak biti izuzeta.

  15. Botovi, birajte stil plivanja – kraul ili delfin, a moze i prsno.
    U svakom slucaju, uskoro ste prsli!

  16. I 1999 Rusija i Kina su u savetu bezbednosti imali pravo veta a nas izbombardovali za sve pare ! Kina hrani a Rusija brani to je samo neko smislio da zeza zatucane Srbe !!!!!!!

  17. Skandalozno je šta se govori o Zapadu na Televizijama pod kontrolom Vučića, pri čemu prednjače, koliko pratim, Happy i Studio B, tabloidi su posebna priča. Vučić to namerno podstiče, što bi mu se moglo obiti o glavu. Slično AV radi i oko Hrvatske npr. na rečima govori kako ćemo u budućnosti morati sarađivati sa Hrvatskom, kako smo upućeni jedni na druge, a s druge strane, na njegovim Televizijama stalno dolaze gosti, tipa Bokana, koji podjaruju i potpaljuju mržnju prema Hrvatskoj. Očigledno Šešeljeva škola.

  18. S obzirom na njegovo „meko“ vođenje Rusije, kad se spomene pucanje od samopouzdanja, ne mogu a da se zabrinuto ne zapitam
    „Na koga puca od samopouzdanja?“ Na Ruse iz najbliže okoline ili na EU, USA i Ukrajince?

  19. Botovi sa svojim priprosto-podanichkim izjavama izazivaju gadjenje. Obraz kao opanak. Ali ok. I vi cete gospodo jednog dana biti proshlost. A deca ce uchiti u udzbenicima u narednim decenijama/vekovima kako je sistematski unishtavano jedno drushtvo/drzava na svim nivoima – samo zarad naglog bogacenja jednog choveka i kruga ljudi oko njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.