Srđan Nogo večeras pušten na slobodu

Ostavite komentar


  1. Cemu vode skupovi kada nema krajnjeg cilja nazalost…jedino generalni strajk uz pomoc sindikata koji vidi nepostoji da izvede narod na ulice pa vec da se nadamo necemu uz pomoc celokupnog naroda,trazeci nove izbore…

    1. Pre nekoliko dana bili su izbori na kojima je vise od dva miliona gradana Srbije dalo glas Vucicu a minornih 1,9% je rezultat da Srbija nece one koji unistavaju,tuku i lome.

      1. Kojih vise od dva miliona ? Ne izlazi u javnost sa izmisljotitinama covece i ne pozivaj se na najsramnije i njadziberskije pokradene izbore .

      2. Pero, danas je petrovdan – tvoj dan. Dečko iz mog sokaka dobio je ne dva nego pet miliona glasova.

  2. Nogo je kao i njegov otac saradnik jedne srpske bezbednosne službe. Otac mu je profesor na Megatrendu i stari socijalista. Pri tome poseduje stan na Dedinju koji mu je još dao Sloba. Procenite na čijoj su strani !

  3. Napred Nogo do konačne pobede, pokažimo ovim bolesnim ljudima na vlasti da se Srbija budi

  4. Ljudi ovo je Vucicev covek samo polako pa cete videti. Umesto da se digne narod i zbaci ovaj sljam sa vlasti vi idete za ovim Nogom kao pred ovnom predvodnikom

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.