Advokat Tom Gaši podneo prijavu protiv Vučića zbog izjave o Račku

Ostavite komentar


  1. Mislim da AV po nekada u zurbi i na brzinu daje neke politicke izjave, koje stete politiku Srbije prema nekim dogadjajima u proslosti.! Ovakve izjave ne doprinose pobolsanja odnosa srba i albanca na Kosovo, koji trba da zive na tom prostoru u medjusobnom uvazavanju i toleranciji za suzivot u buducnosti.

    1. Da li ste nekada bili na KiM? Albance i sa najblizim komsijom dele visoki zidovi sa teskim metalnim vratima. U avliji je visoka kamena know later sa puskarnicama na vrhu. Dakle. Sa Albancima (sa KiM) nema suzivota. Iskljucivo jedni pored drugih sa cvrstim medjama (unutrasnjim granicama) i zidovima poput onih u Izraelu, prema Palestini i Americi prema Meksiku.

      1. Zlonamerni ste Miodraze iz Peci.
        Vi jako dobro znate da su te kuce gradjene pre 100 i vise godina.
        Sto se tice zidova, mozda i imate pravo. Samo u tom slucaju moracete graditi te zidove sa svim susedima. Po vama je Srbija sigurno USA a ne Mexiko

    2. Uvazavanju i toleranciji ne doprinose hapsenja i kaznjavanja na nacionalnoj osnovi i samo zato sto neko ne misli o necemu kao albanski nacionalisti. Sta vi Albanci zamisljate, da cete VI odredjivati ko sta sme da kaze i misli i onaj ko se ne uklapa u vas velikoalbanski svetonazor, taj ce biti kaznjavan i onda je to po vama tolerancija i uvazavanje? Tolerancija prema vasem nacionalizmu, uvazavanja vasih mitomanskih bajki i propagandistickih izmisljotina? Ma vazi.

  2. Samo neka kosovski Albanci nikome ne spočitavaju nacionalnu i versku mržnju. Na to nemaju prava oni koji su palili srpske crkve i manastire i vršili pogrom nad srpskim i drugim nealbanskom stanovništvo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.