Ahmetović: Posle referenduma ništa više neće biti isto

*Voleo bih da razgovaram sa mojim drugom Dačićem koji je bio član Tadićeve vlade, a ne sa Dačićem sada *Dodik može da govori šta hoće, ali ne sme da ruši ustavni poredak *Nespojivo da Vučić negira genocid, a ide na komemoraciju
Sadik Ahmetović, zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH, u razgovoru za Danas

Ostavite komentar


  1. Тзв устани суд у коме сједе странци .
    Цијењени данас да ли Вам не пада у очи то што бошњаци хоће да ратују? Да ли сте Вашег саговорника могли питати да ли ће то бити рата?
    Ми грађани Републике Српске спремни одбранити Дан ( државности) Републике Српске по сваку цијену.

  2. Da ste tako rezonovali devedesetih,. kada ste preglasali Srbe, protivustavno, ko zna gdje bi vam bio kraj. Nema razloga da vam se danas vjeruje više, jer su opcije iste.

  3. Druže Gojko, spremite kožne gaće – ništa Vam neće stići preko Rače, jarane!

  4. "ništa Vam neće stići preko Rače, jarane! " Al““ dobro pretite, druže jarane! A s koje ste vi strane Drine?

  5. "A s koje ste vi strane Drine?" Ja sam, znatiželjniče, iz ovog lošijeg plućnog krila ,)

  6. "Ja sam, znatiželjniče, iz ovog lošijeg plućnog krila ,) " Baš sam tako i mislila i htela reći, ali mi neće objaviti comment. Evo…da vidimo.

  7. Hrvati mogu iz Jugoslavije, Srbi ne mogu iz Hrvatske, albanci mogu iz Srbije, Srbi ne mogu sa Kosova, muslimani mogu iz Jugoslavije, Srbi ne mogu iz Bosne, pa dokle više????

  8. Titovi pioniri nastavljaju istu retoriku i tako se bogate a narod zivi kao u 19 veku .Titovi okupatori balkana
    najgore je sto se moglo desiti i svi rade za tudje interese a ne za svoj narod .Bio sam kao mald Jugosloven i posle 48 godina zivim u Norveskoj u kraljevini gde nema siromasnih i prvada za sve ljude a Balkanske ze mlje samo deca komunjara imaju biznis i zive kao u Holivud i to sa pokradenim novcem nista se nije promenilo sve je isto i sve ce biti gore sve dok Srbija ne vrati Kraljevinu i prekine okupaciju ovih band ita koji svako dobar za par miliona ili milliarde eura na fiktive racune po svetskim bankama a lazu narod od 1945 .2016 .Balkanski politicari su najveci neprijatelji svoge naroda
    Pozdrav iz kraljevine Norveske!

  9. Sadiku Ahmetovicu pobrko si loncice – izvrces stvari i pokazujes da se bosnjacki politicari ustvari iskljucivo bore za svoje interese i da zele da namceu svoju politiku Republic Srpskoj. NEce moci.
    Cedomire Jovanovicu previse gledas holivudske filmove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.