„Ako bi Srbija krenula putem koji zastupa Vulin, posledice bi bile nesagledive“

Sagovornici Danasa o pozivu šefu MUP-a predsedniku Srbije da raspiše referendum o tome da li građani Srbije zaista žele u EU

Ostavite komentar


  1. Srbija mora ici svojim putem. Nije ona niciji sluga. U pravu je Vulin. Referendum da se cuje glas naroda. Pa cemo dalje vidjeti. Srbija nije nicija privatna prcija da drugi sa njom rade sta hoce. Srpski narod je prosao raznorazna istorijska iskustva. I zato nece nikada vise da bude bilo cija kolonija. Na znanje svima!

  2. Moze ali da mediji bar godinu dana budu otvoreni da se narodu kaze istina i onda ce biti 80% za EU

  3. @Milena, nije to dovoljno. Morala bi se posvetiti posebna pažnja prebrojavanju glasova.

  4. Dopada mi se ideja EU, ali ako bi se raspisao pomenuti referendum glasao bih NE i to ne zato što volim Vulina ili ne jer ako jedna Norveška ili Švajcarska nisu u EU ne moramo ni mi. Možemo da sarađujemo, ali ne moramo da budemo članice. Zbog dejstava EU pitanje je kakva će biti njena budućnost.

  5. Ne slazem se da bi automatski svi ugovori morali da se raskinu jer npr.Svajcarska nije u EU pa joj je odlicno a sigurno je da nikada necemo ni blizu biti kao i Turska. Zato sam za Vulinov predlog

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.