Ako medijski bude poželjno, Vučić će ići na poligraf

Sagovornici Danasa odgovaraju na pitanje treba li očekivati da predsednik države zaista bude pozvan na detektor laži

Ostavite komentar


  1. Neznam koliko je poznato, poligraf je obična mašina. A mašina, k’o mašina – radi ono što joj čovak kaže.

  2. Zato i vi pisete na ovaj nacin o poligrafu?

    Poligraf se u ozbiljnim pravnim sistemima smatra za igracku.

    Ja radim u Ministarstvu Pravde u Zapadnoj Australiji i kad ovo pomenem ovdasnjima iz ove oblasti, tj. nacin na koji obe strane politickog presa u Srbiji pisu o poligrafu automatski im stvorim sliku banan republike sa banana novinarstvom.

    Poligraf i ona cuvena novosadska „Gari, pr*o kevu ako lazem“su jedno te isto.

    Kao novinama objasniti zblenutom narodu gde je poligraf u postupku dokazivanja istine trebalo bi da vam bude prioritet a ne da raspravljate kako ce nam Kalif objaviti rezultate.

  3. Ne razumem zašto bi „išao“ na poligraf pa posle pričao da je bio i „položio“, kada to može da priča i bez poligrafa, ima ko mu veruje…

  4. Predsednik ako bude zeleo da ide na poligraf tu niko ne moze da stane na put,bilo bi dobro da ode na poligraf.

  5. Poligraf nije nikakav dokaz, štaviše, osoba lišena empatije će uvek biti negativna, poligraf je dobar instrument za merenje autizma i psihopatije.

  6. Kada mediji jedno dve nedelje ne bi objavljivali nikakvu vest o vučiću, situacija u društvu bi se automatski počela popravljati.

  7. Poligraf je veličanstven stvar, maltene kao Tesline struje i motori. Ne trabaju nam više ni tužioci, ni sudije, ni pozicija ni opozicija, ni tajno ni javno mnenje i vage ni kantri… samo poligraf, poligrafi i poligrafi, što više poligrsfa! U SANU, Ustavnom sudu, Skupštini, Vladi, na lokalu, na staničnim mestima, pijacama, raskrsnica a a pogotovu u porodicama. Sve se meri automatski, pravično, ni po babi ni po stričevima, u Vranje nema laganje. Živi nam bili, odoh ja na poligraf, za mnom braćo!

  8. Poligraf odbio da primi Vučića, postoji opasnost pregrevanja i kratkog spoja.

  9. Za građane je vazno da prestane ovo ludiranje,podnese se ostavka i ide se na lustraciju.Inace neće biti dobro.

  10. Đilas može samo da sanja da je sve ono što je on izmislio tačno…. Vučić je ispravan bre

  11. Nemojte tako pa čovek je izmislio novu granu u pravnoj nauci Poligrafiju i to treba poštovati.

  12. Nije u pitanju da li će Vučić ići na poligraf ili ne, već zašto neki beže od poligrafa kao djavo od krsta?!

  13. Čovek se oseća neprijatno kada laže ,i tu „nelagodnost“,ubrzani puls ,znojenje ,…poligraf registruje .Vučić u lažima pliva ko riba u vodi ,tako da od poligrafa nema vajde .Plus ,zbog psiho patologije nije podoban za poligraf .

  14. Ja prihvatam da on bude na poligrafu, pod uslovom da pitanja postavlja Marinika i Zaklina, da se direktno prenosi na bilo kojoj televiziji. Krivulje moze da procitaju kardiolozi, elektroinzenjeri…ma obican covek sa 10 grama mozga. Samo neka pozivi i bude „priseban“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.