Albahari: Ne očekujem promene u spoljnoj politici Britanije, nakon izbora Liz Tras

Ostavite komentar

  1. Spoljna politika V. Britanije je u velikoj meri koordinisana sa politikom SAD i odražava dugoročne strateške interese dveju zemalja. Promena premijera u tom smislu ništa suštinski ne menja. Ne treba očekivati bilo kakve promene u odnosu na Srbiju i Balkan.

Ostavite komentar

Politika

Šta očekuju poslanici od treće runde međustranačkog dijaloga pod pokroviteljstvom EU parlamentaraca? 7

Šta očekuju poslanici od treće runde međustranačkog dijaloga pod pokroviteljstvom EU parlamentaraca?

Treća runda međustranačkog dijaloga, koji bi trebalo da unapredi funkcionisanje skupštine, biće održana danas u maloj sali parlamenta Srbije, a pod pokroviteljstvom evroparlamentaraca Vladimira Bilčika i Matjaža Nemeca. Razgovori će trajati dva sata, a u večernjim satima evroaprlamentarci će za šefove poslaničkih grupa i njihove zamenike organizovati radnu večeru na Senjaku .

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.