Aleksandar Čotrić: Izbori za Beograd nisu presudni

* Otkad je SPO u koaliciji sa SNS, nije se odrekao nijednog slova svog programa, jer niti smo mi to želeli, niti je to od nas traženo
Zamenik predsednika Srpskog pokreta obnove govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Ajte molim vas kakav NATO. Nasi uzori treba da budu rezimi kao sto su Uzbekistan, Tadzikistan i Kazakhstan…i da trgujemo sa zemljama koje su 5000-8000 km udaljenima od nas. Nama uzor treba da bude Kina …jedino neko mora da mi objasni kako to da je 2015 komunisticka Kina poslala 18% svog izvoza u Ameriku…..i kako to da je Kina najveci Americki spoljnotrgovinski partner…..Ne mogu da zamislim gde bi Kina bila da kaze da nece da trguje sa amerikom….i otvara trziste za njihove firme

  2. СПО је проевропска Странка, па је природно да будемо у коалицији са напредњацима, који Србију воде ка чланству у Европској унији.
    Време ће показати да је Србијииз много разлога потребно и да буде чланица НАТО.

  3. Nije lepo biti prost, ali jedini komentar na Cotricevu "pricu" mogao bi biti: Cotricu ne… Kad Vuk Draskovic sa Danom ostane sam ili sa jos dvojicom od kojih ce jedan biti Cotric, i dalje ce tvrditi da su oni SPO. Nisu bili hrabri i brzo su se prodali.Kakva je to stranka bila.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.