Ćuta podnosi ostavku: Ovo je kap koja je prelila čašu

Ostavite komentar


  1. Sve “ lepo“ i “ pametno“ što Ćuta iznosi ali odakle mu spoznaja da svi članovi Ekološkog ustanka izlaze iz stranke Zajedno. Da li je on možda božanstvo pa ga svi slede. Gde je Cuta tu smo svi.

  2. Ћута лепо рекао све, без увијања или мржње. Као и увек до сад, не да на себе и оно што поштени људи створише.

  3. Ćuto, zar ne vidiš da između DS i neo radikala nema razlike, jedni druge kopiraju i podupiru članstvom!

  4. Samo se svadjajte i delite !!!
    Kada bude postojala sloga istinske opozicije smenice diktatora !!!
    Ali to izgleda nece biti skoro…

  5. Eh Srbi. Samo par pitanja. Stvarno ste morali da iznosite svoj prljav veš u javnost?! Ko neka deca svađate se oko facebook stranice. Pa mi vas gledamo i pitamo se za koga sutra da glasamo? Koga ćete sa takvim postupcima da rušite? Vučića?Pa i naprednjaci vam se smeju….

  6. Bravo za Ćutu, nema razlike između DS i SNS. Opšte je poznato da je DS postavio partijski sitem u kome se krade i manipuliše opravdanim nezadovoljstvom građana u cilju dizanja sopstvenog rejtinga. Partijsko zapošljavanje, stranke sateliti, krtice u svim drugim nezavisnim pokretima. SNS je samo sve ovo doveo na viši nivo. Budite svoji i ne dajte da vas manippulišu političari željni samo sopstvene dobiti. Njih nije briga za građane i državu. Nije ih bilo briga ni za reke, ni za Rio tinto uništavanje dok nisu tu osetili da mogu podići sopsteveni rejting. Isti se vrte već 30 godina. Nova snaga je potrebna verna interesima građana Srbije a ne gazdama i raznim finansijerima…

  7. Zelemovic,Miketic nemaju clanstvo PA pribegavaju kradji na ovaj smesan nacin. Cuta je sa Pirocanci MA po krenuo celu Srbiju a ova dvojica sad se vidi prevaranata hoce clanstvo. Nece moci vise lepa je na Cutinu rabotu.

  8. Demokratska strana pored ovih nacistickih snosi najvecu odgovornost. Razbija li se razjedinjavali cepali. Ta grupacija sigurno gura Ponosa PA kradu tudje clanstvo jer svog nemaju. Zato podrska Cuti I Ekoloskom pokretu

  9. Baš me čudi da niste napisali da je to uradio Vučić, pošto za sve optužujete njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.