Novo obraćanje Aleksandra Vučića: Gonzalese i ostala čuda mačku o rep

Ostavite komentar


  1. Како тера страх. Уколико дође неки Фелипе Гонсалес, биће као у војсци ако се командује „Трчећим кораком“. Наравно да ће бити качења мачки о реп, али његових онанија и лупетања. Кад стренџер нареди, рок за извршење ће бити „јуче“. Ово што пишем, гледао сам лично како је слобомирица подвио реп и ушао у кућицу. Одмах је донет Лекс специјалис. Ми од тога нисмо имали било какве користи. удба се пребацила на спо, односно вука и дану, који су руководили до тад невиђеном пљачком од 1945. године у Београду. Кад се брачни пар драшковић мало заиграло, организован је покољ на Ибарској и тако даље ….

  2. Izbori su bili nakaradni, a inace su ogledalo vlasti i drustva.

    Izbori su praznik demokratije, primer slobode, ponos nacije.

    Kakvi su nam izbori, takvo nam je drustvo.

    Manipulacije u izbornom procesu nisu dozvoljene, krivicno su delo.

    Ne zelim da zivim u zemlji u kojoj izbori nisu posteni, kakva je to onda zemlja, cija je to zemlja, u kom pravcu ide ta zemlja, sta ce biti sa nama, sa nasom decom, sa svim postenim gradjanima.

    Zasto Aleksandre izbegavas pricu o kradji izbora. Da si kojim slucajem ti ostecen na ovim izborima, da li bi cutao.

    Posle ovih izbora, ti moj predsednik nisi, tvoju vladu ne priznajem, za mene ste kriminalci – preciznije lopovi.

  3. Zašto se danas u srpskim medijima rijetko ili nikako spominje činjenica da su se hrvatski i bosanski Srbi tokom Prvog svjetskog rata borili protiv svoje „braće“ Srba u Srbiji isto tako žestoko kao ostali austrougarski vojnici, ako ne i žešće?

  4. Ко има власт уз помоћ јаке полиције па и војске он може иронично, увредљиво и шта год да прича.Срби се продају за шаку динара…..све има свој крај…..

  5. Zar i na početku ove godine neko mora da ne silazi sa ekrana i da nam i dalje priča uspavanke za maloumnu čeljad.
    On o svemu odlučuje, po kom osnovu?

  6. Tek ćemo da plaćeno zemljaci, na delu je uvod u ogoljenu diktaturu po uzoru na kinesku, rusku i severnokorejansku. Sve po zasluzi, to smo hteli, to smo dobili. Spremite se za ogoljenu otimačinu svega što postoji u Srbiji.

  7. Jedino me teši, kao Vojvođanina, koji žali za svim onim što je srbija ovde uništila, je da će za 100 god ona prestati da postoji i da će se konačno Vojvodina vratiti u civilizovano društvo. Ali to je Pirova pobeda.

  8. Samo vi plačite, ovi što im je gluteus ceo život ispred nosa i sano tim „organom“ razmišljaju će da se namire i podmire naredne 4 godine- naravno opet na vaš račun. Tako će da stvore zalihe za neka svoja dalja pokoljenja dok će vaša da vraćaju njihove dugove motajući kablove za minimalac ili da beže glavom bez obzira iz kolektivne mafijaške ludare. Od tog „plakanja“ nema „selameta“.

  9. OVO što priča A.Vučić NE MOŽE da se čita niti sluša !…Čovek živi u paralelnoj stvarnosti !

  10. „Ružni objekti“ ?! Zavisi šta je za koga ružno ! Za mene su svi oni splavovi po Beogradu ružni ! Ne samo splavovi ! Ružno je pola Beograda i svi gradovi i kasabe po Srbiji ! Kažem , za mene . E sad po čijim kriterijumima će to da se ruši ?!

  11. Znaci, uzurpirao sam svu vlast, medije i resurse, proganjam na sve načine opoziciju i ne dam da mi se mešaju u to sto rasom. Parizer Dahija je bas umislio da je ovo 18 – 19 vek.

  12. Samo što više ovakvih motivacionih govora da normalni ljudi izadju na ulicu!

  13. Teško je kada si „isčašen iz realnosti“. To je onda dijagnoza i psihijatri treba da se oglase. Život u paralelnom svetu je takođe za doktora. Podrška nastavku protesta nakon božića.

  14. Nego, sta bi od onog „pisma koje pise vlada Srbije“ i koje je trebalo da ode na sve svetske adrese?

  15. Idemo u Novu Godinu (nove nocne more) sa Pinkom i Vucicem svakoga dana u Danasu !

  16. Covek nema obraza, a njega podržavaju kriminalci i penzioneri koji ne misle na budućnost njihove djece. Ako bude još 4 godine na vlasti Srbija će se smanjiti još više.

  17. Pa dobro, i vlast i pozicija ima svoj stav.
    Al zašto ti druze da nam to javiš?
    Ima li sns svog predsednika stranke?
    Ti „nisi“ učestvovao na lokalne izbore,ili..?

  18. Da li bi bili cudni da nam sklonite iz vidnog polja takozvanog Vucica vise ?

  19. Molim vas , da li je dosta vise Vucicevih istovarivanja i bestijalnih lagarija ?

  20. E blago tebi predsedniče ti se sit nalupetaš svaki dan,a glupi Srbi te u potpunosti zaslužuju!!
    Živela Srbija!Zemlja glupih i nenormalnih.

  21. On je dobar,ne valjaju ovi oko njega.On radi kako treba ,mrze nas,oće da nas unište.
    Na kraju balade potomci teški par milijardi dolara….

  22. Dokaz da se kralo na izborima.
    Da li Rusi shvataju koga podržavaju ili im treba baš ovakav Vučić .
    Cenim Rusiju ali ovo podržavanje lopova mi nije najjasnije.

  23. Smešna je ova opozicija i ovi njihovi botovi. Idite malo štrajkujte glađu! Samo zovite i Milivojevića,ugoio se u skupštinskom restoranu!

  24. Ja ne znam šta opoziciji pada na pamet, koga očekuju da im pritrči u pomoć, da li sanjaju nekog Spajdermena, Supermena, pošto se niko od ozbiljnih svetskih lidera ne oglašava. U prevodu svi očekuju da opozicija prihvati bolnu istinu da su izbore izgubili i da ne postoji dovoljna količina suza koje će to promeniti.

  25. Kad će to dugo najavljivano pismo veličanstveni, nisi valjda zaboravio na to ?!?

  26. Ma predsednice mene interesuje šta će biti sa Kosovom. Ja bar vidim da se crvene linije stalno pomeraju. Kad će zadnja crvena linija biti pomerena. I još jedno pitanje. Šta bi sa nacionalnim okupljanjem. Očigledno je samo zainteresovan moj zemljak Stamatović. Ni tu nešto mestima. Svi su te procitali.

  27. Rušili suu oni po Beogradu tuđe vlasništvo pa šta može dalje po Srbiji šta mu ko može a o izborima bolje da ćuti zna da je platio svaki glas ovom siromašnom narodu koji se prodao za večeru

  28. Vučić je uvek isticao da ga ne zanima niko drugi sem Srbije i onoga sto njen narod zeli

  29. To je velicina Vučića sto posle svega ne vredja opoziciju koja je to itekako zasluzila

  30. Vučića nikada nije zanimalo sta misle drugi on je oduvek bio ponosan na to sto Srbija nije pod uticajem stranaca

  31. g. Vucicu ja se ne bih slozio sa vama da su izbori bili fer i posteni. Prvo i pre svega vi ste Predsednik Srbije i ako Predsednik svih gradjana ne mozete da predvodite kampanju bilo koje stranke. Vi stalno pricate o neutralnosti, pa gde se dede vasa neutralnost kao Predsednika Srbije, svih gradjana Srbije. To vam nije ni po Ustavu ni po pozitivnim zakonskim propisima a vi kao najbolji student Prava i Ustavnog prava najbolje zante sta ste krsili i sta krsite. O ne sredjenim spiskovima, fantomskim biracima, premestanjem biraca, itd. i onda pricate o fer i postenim izborima. Da vas nije bilo na celu ne biste se ni videli. A o tome da li ce da bude neki Gonzales ili slicno videcemo. Neki se svojevremeno morali da idu u Dejton i da tamo potpisu ono sto im je servirano. Mozda nece biti Dejtnon ali slicno je vec bilo i sve ste prihvatili, niste potpisali, kao pravnik vrlo dobro znate da kada se Predsednik jedne drzave sa necim slozi to je to, narodu mozete da pricate sta hocete ali strucnjaci znaju sta je sta. U gradu Bristolu, Engleska ispred pomorske kuce ima nekoliko kamenih stolova, tu su se trgovci i pomorci dogovarali o kupovini i prodaji kada se dogovre, rukuju se iznad stola i to je bio neraskidivi niti osporavani Ugovor. Vi ste prihvatili nesto potvrdjeno od onih koji su vodili sastanak i oni potvrdili da ste prihvatili. Ali izaci ce sve na videli kad tad. Ziveli

  32. Stadioni umesto škola, vodovoda i kanalizacije, o prečišćavanju otpadnih voda da i ne sanjamo.

  33. Pa eto , čovek se izjasnio , da ne bude zabune , šta misli o Evropskoj uniji .

  34. Ima li Aleksandar Vucic jos nesto drugo da radi osim da se ne skida sa tv ekrana i svaki skoro dan se obraca narodu.Iskreno covek je dosadio sa jednom te istom pricom pa srecom imamo daljinski pa ne moramo da ga gledamo i slusamo.

  35. Vucicuuuu, posto si gadljiv na pare, imam ja penziju 25000 d. pa Cu da podignem kredit i kupim ti kartu za Bestragiju sto pre..Zatre nam zemlju covece.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.