Završen miting SNS: Vučić održao „oproštajni“ govor, građani se razišli (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. G Porfirije ! Ima li Vernika u ovim autobusima ? Sta vi njima kazete ? Gde idu, zasta idu, sta je cilj ovih Politicara, a kako vidim svi danas uz krst ! Gde ste, sto cutite? Skrstene ruke su jednake ravno ispruzenim, a to je veliko NISTA… Gde ste g. PATRIJARHU ? Izadjite veceras sa Vucicem i recite neku pametnu, recite !

  2. Umesto u Beograd, najbolje je da su krenuli na Kosovo.
    Na čelu sa Vučićem.

  3. Umesto sendviča koje većina ne može ni da zagrize, bolje da su im dali sapune i šampone da se bar jednom okupaju.

  4. Koga se plašite, slobodno recite koliko je ljudi bilo,. 15ooo bez fotomontaze. I da vas obradujem, koliko je bilo interesantno RTS nije prenosio.

  5. Ovaj miting Vucica lici na miting Milosevica 96 godine! Sto znaci stojimo na istim,,idealima,, poletike, a zna se gde nas vodila ta poletika!;

  6. Pokaza nam da smo najbolje OVCE.
    Utera nas u tor bez ijedne pobegle ovce.
    Zasluzujemo te.

  7. Nas najveci problem nije AV. Nisu ni ovi jadnici koji su naterani da dodju. Zadojeni glupostima svakog dana sa tv ekrana i iz stampanih medija ponasaju se kao stado i toga ce uvek biti. Nas najveci problem su oni koji znaju sta rade i za koga rade a opet to rade radi benefita. Neki ce verovatno u zatvoru zavrsiti a vecina nece. Oni ce se infiltrirati u stranku ili stranke pobednice ne nekim sledecim izborima i nastaviti da rade to sto najbolje znaju a to je da drpaju i levom i desnom. Svaki taj Janko, Dejan, Lazar, Svetislav… i ostali ce reci da su naterani i da nisu imali kud. Oni su tumor ovog drustva i bez njih ne bi ni postojao duh iz carobne lampe koga su sami prizvali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.